Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2017 11:19 - Старото желязо за АЕЦ "Белене" излита в космоса
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1899 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2017 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това става ясно от вчерашно, бодро и сладникаво интервю, дадено от кмета на едноименната община, за любимата (дез)информационна платформа на фондация "Америка за (унищожаване на) България", озаглавено:

Кметът Милен Дулев: Площадката на АЕЦ "Белене" може да стане космодрум

image

И понеже още самото заглавие казва всичко няма да се спирам на детайлите около поредното словоблудствено престъпление. Вместо това ще ви припомня как се стигна до тук, само последните дни.

Преди 12 дни (на 17/03/2017г.) същата "медия" ни облъчи с лъжата, че старото желязо щяло да пристигне на пристанището в Белене едва през април. Поради тази причина кипяла трескава подготовка по неговото охраняване и съпровождане. Помните ли? Който не помни нека чете "
Подгряват матряла за великата гавра".
Когато старото желязо се появи във водите на Дунав много по-рано от "предсказанията" същата "медия не забеляза" историческото събитие. "Не забелязяхя" също, че старото желязо си плува съвсем безгрижно и без никакви притеснения от агенти и фуражки. Просто, като ненужно старо желязо си плуваше, по синия Дунав. "Журналистите не забелязаха", защото не беше поръчано, но ние с вас всичко видяхме. Пак ли не помните? Спомнете си и вижте снимките в "
Маски долу! От старото желязо за АЕЦ "Белене"". 
Но даже и това ОЧЕИЗВАЖДАЩО доказателство не трогна сърцето на нито един "български журналист". Вместо да покажат и разкажат трагичната истина на сънародниците си те се захванаха да подготвят площадката на АЕЦ "Белене" за космодрум. Това е единствения начин веднъж и за винаги да заличат доказателствата, че старото желязо е излято преди повече от четвърт век.

Сега, неизбежно, ще искат да им платим и космодрума, за да изстрелят старото желязо, за което платиха с наши пари над 1 200 000 000 (милиард и двеста милиона) лева?

Георги Котев



Гласувай:
4



1. dimat - Г-н Котев,
30.03.2017 23:31
Общо взето следя Вашите публикации в сферата на енергетиката и в частност,сагата АЕЦ "Белене".

В края на краищата средно статистическата извадка от наличния на Територията мат'рял,въобще не е вдянал,какво аджеба е въпросната "централа" -площадка,гьол,елемент от големия шлем,или,казано простичко,виме,за цоцане на воля и на съвсем законна основа,от бездънната касичка на мат'ряла.

В тази връзка не мога да разбера(или поне така го разбирам) едно нещо - желанието Ви да искарате Русия виновна за това състояние на нещата и желанието и да ни санкционира...за собственото ни малоумие,че сами сме докарали нещата до там!

Не мога да разбера,защо Русия ни е виновна,че сме подписвали някакви безумни договори,съгласно които тя може да ни пробутва всякакви стари железа за нова продукция?

Какво е по различно това от пробутваните ни от запада всякакви боклуци,като се започне от оръжие и се стигне до храни?!

Защо Русия трябва да ни е виновна за това,при положение,че далеч преди него,нашите продажни западни слуги се съдраха да плючт срещу нея,да я обвиняват в някаква несъществуваща агресия срещу страната ни и по искане на западните ни господари,да и налагат санкции.

Е,при всичко това,не Ви ли изглежда съвсем нормална една такава санкция от нейна страна,още повече че тя е съвсем оправдана съгласно международните закони?!

Не можахте ли да видите в цялата тази вакханалия ИСТИНСКИЯТ ВИНОВЕН - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД?!!

Да,г-не,точно този "народ",съвсем сполучливо категоризиран като мат'рял,е истинският виновника,за собствената си съдба!!!

Няма друг!

Само малоумен и невменяем мат'рял за цели 27 години не успя да види това.

А всичко останало,партии,САЩ,Русия,Брюксел,Турция...ако щете,"марсианците",са само следствие от безумието,на "народа-матрял"!
цитирай
2. gikotev - Re: Г-н Котев,
30.03.2017 23:56
Общо взето започвате с лъжата "Общо взето следя Вашите публикации в сферата на енергетиката и в частност,сагата АЕЦ "Белене".".
Лъжата се доказва от твърдението Ви "Не мога да разбера,защо Русия ни е виновна, че сме подписвали някакви безумни договори, съгласно които тя може да ни пробутва всякакви стари железа за нова продукция?".
Нито един БЪЛГАРИН, какъвто и да е той, НИКОГА и по никакъв повод НЕ Е ПОД-ПИС-ВАЛ НИ-КАК-ВИ ДО-ГО-ВО-РИ за строителство на АЕЦ "Белене".
След като не сте разбрали толкова елементарна истина, защо се харчите да ми пишете?
Следователно ти си КРЕ-ТЕН?
И като такъв неправилно интерпретираш и претенциите ми към Русия. Аз не искам и не търся санкции към голямата държава. Аз искам да ни върне откраднатото, в това число и от теб самия. Моите правораздавателни претенции са към (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия, която съзнателно ни тероризира в полза на Русия.
Бегай у лево!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841330
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031