Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 18:19 - Стана ясно, защо Борисов 2 подаде оставка 2
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 7862 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заради приличния интерес към вчерашната публикация "Стана ясно, защо Борисов 2 подаде оставка" реших да се поразровя, открия и ви покажа, от кога започва и набира скорост проблема, заради който се стигна до заплахите на политико-енерГЕПИйната мафия, че предстои масова безработица, гарнирата със студ и недостиг на електроенергия през близките години.
Оказа се, че (из)родните "политици" са надробили попарата още по времето на преговорите, за присъединяването на страната ни към ЕС, през 2002-ра година, но най-вероятно процеса е започнал още при предния кабинет на Ив.Кост. Ето какво доказателство откриваме на интернет странизцата на Министерски съвет, от историята по преговорите за присъединяването ни:


Преговорни позиции на Република България за членство в ЕС Състояние към 15.06.2004 г.


Преговорна глава ЕНЕРГЕТИКА е под №14, а в предпоследния от няколкото публикувани по нея позиции (документи) на България четем следното:

image

Оказва се, че преди минимум 15 години (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия щедро е лъгала чиновниците от ЕС, че ще свърши нещо, което въобще никога не е имала намерение да върши. Но, както ви разказах и показах в "
Стана ясно, защо Борисов 2 подаде оставка" на 28-ми април т.г. специален комитет по екология към ЕК ще гласува санкциите към лъжците. Ето защо в този период никой не иска да оглавява редовно правителство и да обяснява на народа, защо, как и личния си принос за стигането до тук. Прекрасно знаейки, че този момент неизбежно ще настъпи премиерът-мутра избира вампира Цецка Цачева за кандидат-прецедент и очаквано губи изборите. Неочакваното стана, когато за първи път мутрата удържа на думата си и хвърли оставката, Но сега става ясно, че причината не е в загубения стол на прецедента, а в предстоящите санкции към всички нас или драстичните поскъпвяния на тока.

Държавна сигурност продължава неумолимия геноцид над всичко българско. В България ниКОЙ не е станал "политик" без одобрениято на някое от крилата и. У нас нямаляво или дясно, всичко е подчинено и служи единствмено и само на ДС. А вие след две седмици идете и пак им гласувайте?

Любопитен факт №1! Сегашния служебен премиер Герджиков по времето, когато съпартийците му са съчинявали горните лъжи е председател на НС. Следователно няма начин това чучело да не знае и да не помни, какви са ги дробили тогава. А сега ще ни сервира собствените си престъпление да ги плащаме ние.
Любопитен факт №2! По същото време мутрата Борисов е главен секретар на МВР. Кукловодите му от ДС го подготвяха за днешната му съдба.

Георги Котев



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871384
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930