Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2017 11:19 - Г-н Тръмп, а ТЕЦ-овете и фондацията от България?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1735 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съдейки от съдържанието на предизборната Ви кампания, първата Ви реч в качеството Ви на президент и първите Ви актове, смея да Ви попитам следното. Ще бъдете ли така добър да изпълните обещанията си и да си върнете от България инвеститорите в двата така наречени американски ТЕЦ-а? Става дума за ТЕЦ AES и ТЕЦ КОНТУРГЛОБАЛ. 

image

Те са много добри в ... ценообразуването и в обслужването на българската политико-енерГЕПИйна мафия. Нашите прекрасно си работеха с групировката на Барак Обама, който пък прати Джим (или Джон, не помня) Кери, лично да даде инструкции на мутрата, по схемата. Вече успяха да измъкнат от джобовете на българския народ милиарди и точат лиги за още такива. Защо не си ги прибелете в САЩ, да Ви научат на някои номера и Вас, а също така да поработят за доброто на трудолюбивия и мирен американски народ? Така или иначе залагате на развитието на въглищната електроенергетика, та можете да се възползвате от опита на тези безспорни гиганти в тази сфера.
Като си приберете "инвеститорите" не забравяйте и за другите, които разпиляват по нашите земи парите на американския данъкоплатец, за закупуването и производството на местни предатели и продажници. Става въпрос за фондация "Америка за (унищожаване на) България". Самото нейно ръководство преди броени дни гордо заяви, че проекта и в България е най-успешен, по сравнение с останалите страни в Източна Европа, защото местния матрял бил най-беден и корумпиран. Много Ви се моля, от името на милиони българи, час по-скоро да си я приберете. Няколко добичета от хранилката на фондацията вече не скриват притесненията си, че ще им дръпнете килимчето из под копитцата. Не си струва, заради шепа продажни българи да си разваляме добрите отношения?

Предварително Ви благодарим, г-н президент, и Ви пожелаваме успешен мандат!

Георги Котев



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863477
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930