Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2017 12:19 - Трайчо Трайков: На Бъдни вечер ми върви
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2005 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Точно ДЕСЕТ минути преди полунощ срещу 2-ри януари 2017-та година се чу пискливият му глас. На стената си във Фейсбук той поздрави матряла с новата година и с цели ПЕТ дни забавяне изрева, че е получил роля в нова сапунка. Щял да играе жертвата. Поканата за участието му била изпратена в навечерието на Бъдни вечер от киностудиото на проКУР(а)турата. Сценарият му бил връчен на 28-ми декември, в отсъствието на "журналисти" , имитира недоумение звездата. После накратко споделя съдържанието на сапунката, който не изненадва с оригиналност, но на матряла повече не му и трябва.
Кулминацията на бъдещата картина ще настъпи, разкрива звездата, котаго стане ясно, че тя е разкрила недоразумението и протяга ръка за спасението на матряла:

"
Причините, изглежда са други. Например това, че основна тема в кандидат-президентската ми кампания беше нуждата от радикална промяна на правосъдната система и особено на прокуратурата. Защото не спрях да обяснявам, че сме по-бедни от другите европейци заради милиардите, които ежегодно се крадат от престъпна шайка политици, олигарси и магистрати."

Само един истински матрял би повЕрвал на кандидат прецедент, че от неговите кукловоди зависи поведението на проКУР(а)турата? Само истински матрял би повЕрвал на виновник за източването на МИЛИАРДИ от джобовете на същият матрял, че и той е беден, като тях?
Това, което звездата не споделя с вЕрващите му е, че за ролята си ще получи даже още по-голям хонорар, от онзи, който му платиха, за да бъдем осъдени всички ние и даже вече платихме над € 600 милиона за купчина старо желяза, което уж ставало за АЕЦ. Скромно не споделя с феновете си и размерите на останалите хонорари, за останалите си участия в криминални трилъри.

image

Едва ли има по-добър и детайлен познавач на творчеството и успехите на натрапваната звезда. Ето защо съвсем небрежно ще ви намекна, че докато тя имитира жертва и пищи от ужас всъщност тичи поредният нож, с който да отреже поредното парче месо от телата и душите на всички нас.

И още от звездата:
Трайчо Трайков: Дреме ми на микрочипа за българите

Кой още, освен Трайков, се обогати от делото за АЕЦ "Белене"?

А най-големият хит на звездата до сега започна пак в навечерието на Бъдни вечер, преди СЕДЕМ години. Не помните ли? Припомнете си от "
Мършата се усеща отдалеч".


Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841350
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031