Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2016 11:39 - Ядрената Коледа
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1720 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако си мислите, че само (из)родната политическа мафия експлоатира човешката душа, като си организира мероприятия, като "Българската Коледа", за да си вдигне цената на акциите, дълбоко се заблуждавате. Те си имат достоен учител в лицето на световната ядрена мафия. Ето какво четем в наши дни, в печатно издание №1 на световната ядрена мафия, практически най-старото и най-авторитетно от както то съществува, вече 72-ра година. Първи брой излиза на 10-ти декември 1945-та година, 123 дни слез взрива на атомната бомба, над японския град Нагазаки. Става въпрос за "Бюлетин на атомните учени" (Bulletin of the Atomic Scientists, в самото начало се е наричал "Бюлетин на атомните учени на Чикаго", но скоро след това името на града изпада).
И ето на каква безсрамна просия се е отдала в наши дни световната ядрена мафия:

image

Подкрепете бюлетина ... Дарете от $ 50 до $ 1000 или колкото ви душа пожелае. Ето го и оригиналния призив:


Support the Bulletin of the Atomic Scientists

Преди да вземете състрадателното си решение ще си позволя да ви припомня няколко ключови момента от историята на този бюлетин.

Още в своя брой №1, на страница №1, в статия №1 ядрената мафия споменава ПЕТ чужди държави, сред които е и ... България. И не просто споменава нашата държава, но на практика произнася съдбоновно прокрятие, което до ден днешен систематично прилага.

Само ГОДИНА и ШЕСТ месеца след старта на изданието (юни 1947-ма г.) то вече стартира първата си просешка акция, използвайки името и популярността на Алберт Айнщайн. В него ядрената мафия проси за пари, за да ни пази от ... ядрената мафия. Не знам кой, колко и дали въобще нещо е дал, но спасението, очевадно, все още не се е случило. За по-добър преглед и прочит на призива ликнете с мишката върху него.

image

Най-щедрите са имали право да дарят до $ 1 000 000.

Същото издание е автор и монополист над понятието "Часът на страшния съд". Това е измислен (въображаем) часовник, който показва колко напрегната е моментната международна обстановка на планетата Земя и, как тя може да се превърне в световна война, която да доведе до заличаване на човечеството. За целта ядрената мафия периодично си позволява да врътка стрелките на въображаемия часовник и така да опъва нервите на раята. В момента стрелките сочат ТРИ минути до полунощ. Може би ако не съберат желаните подаяния ядрената мафия ще мръдне стрелките още ... ?

А може би наглата просия е свързана с намеренията на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп да поднови надпреварата в ядреното превъоръжаване, изказано от него непесредствено преди Коледа?

Георги Котев



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840592
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031