Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 12:20 - Кои са тайните инвеститори на Р.Овч. за АЕЦ "Белене"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4967 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера пак пуснаха паталогичния лъжец Р.Овч. по една доказана антибългарска телевизия да се гаври с матряла, като му внушава, че имало, там някъде, тайни, но много богати и надеждни западни инвеститори, които били безгранично готови да си изсипят парите в гьола на АЕЦ "Белене". 
След това и всички останали "национално-отговорни медии" мълниеносно разпространиха поредната воняща партенка на инкасатора. Той нямал право да назовава инвеститора, а това трябвало да стори неговата приятелка и министър на енерГЕПИката.
Докато се разиграваше този пасквил аз се "разхождах", с помощта на Gogle Earth по улиците на южния руски град Волгодонск, Ростовска област. Напоследък често се разхождам там и даже вече го познавам по-добре от родния ми град Драгоман. А причината да се опитвам да го опозная е, че всички мои наблюдения, анализи и изводи, свързани с грабежа АЕЦ "Белене", сочат че именно от този град ще дойдат един ден ядрените реактори - ментета, които уж са били произведени от друг завод (край град Санкт Петербург). В град Волгодонск се намира завода Атоммаш, който има много произведено подобно старо желязо, още от времената на Михаил Горбачов, което няма какво да прави и с удоволствие се опитва да ни пробута. Това никак не е трудно, като се има предвид качеството на управниците у нас.
И така аз си се "разхождам" из улиците на Волгодонск. Приближавам завода Атоммаш, а в страни от него виждам няколко комина и градирни. Реших да разузная и така стигнах до главния вход на обекта. И ето какво видях там (за по-добър преглед на снимката кликнете с мишката върху нея):

image

Оказа се, че това е ТЭЦ (ТЕЦ = ТоплоЕлектрическа Централа), която обезпечава с топлинен ресурс завода Атоммаш. Така да се каже - сателитно предприятие. Това че обекта е ТЕЦ се вижда от табелата на бялата стена, в дясно на снимката. Но какво виждаме под обозначението на предприятието? Какво? Какво виждаме? Още едно стилизирано трибуквие. Много добре познато и често "благославяно" в България? По всичко личи, че въпросният ТЕЦ е собственост на компанията Лукойл? (Ако някой се съмнява в достоверността на снимката, в долния десен ъгъл, в сивата полоса са посочени географските координати на мястото, така че всеки може да го провери.) И ние в България си имаме един Лукойл. И даже държавата България има свой представител в Надзорния съвет на "Лукойл - Нефтохим". И този представител ... Неговото име! Той е! Р.Овч.!
Точно така. Преди близо ШЕСТ седмици министър енерГЕПИка обеща да го изрита от топлия стол, но това все още не се е случило и не е сигурно, че скоро ще го бъде.
Сега стоплихте ли, как работи схемата? На Атоммаш му трябват свежи парички, за да се разплати със сателитите си, един от които е собственост на Лукойл. В същото време има и старо желязо, от което с удоволствие ще се избави, срещу тлъсти суми. Кой е готов да плати за старото желязо? Кой? Кой е толкова добър и щедър? А?
Е, питайте Р.Овч. Все аз ли да ви отговарям?

Истинси инвеститори за гьола естествено няма, независимо, че други "медии" побързаха да ни подхвърлят обичайните заподозрени от френския клон на ядрената мафия. Целта е да платим старото желязо от Волгодонск, а после инвеститорите ще се изпарят. След това всички представители на политико-енерГЕПИйната мафия с години ще ни обясняват и ще имитират противоборство на мненията, как това се е случило, но ние трябва да го приемем, примирим, платим и да се подготвим за следващия грабеж.

В град Волгодонск има още интересни обекти, които потвърждават схемата с пробутването на реакторите - менте. И те не се намират непременно в близост до завода Атоммаш, както примера с горната ТЕЦ. Жокер? Има един обект, в центъра на града, на ТРИ километра от главния вход на Атоммаш, по права линия.
От къде го знам ли? Ами аз редовно си чета Решението на арбитражния съд в Женева, срещу НЕК, по казуса АЕЦ "Белене". То е богат източник на нови и много интересни открития. Дали някога ще ви кажа кой е новият обект? Ъ-ъ! Съмнявам се. Интереса на жертвите към разкриването на престъпленията срещу самите тях е под санитарния минимум. На практика основно ядрената мафия се ползва от разкритията ми, за да замазва следите си. Този факт изисква преразглеждане на подхода.

Георги Котев



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. ssstto - Понякога
28.11.2016 12:32
материалите ти са от вида batshit insane ala zerohedge.
цитирай
2. gikotev - Re: Понякога
28.11.2016 12:48
Ъ-ъ! Не го познавам този вид. Сигурно е от друга планета, на която не съм ходил?
Не разбирам едно нещо, обаче? Защо на толкова много хора все "не им харесват" моите писания и постоянно навестяват блога ми? Ако не ти харесва да си в кочината ти не ходиш постоянно там да се въргаляш с прасетата и да сопделяш храната им? А тук ще си счупите краката? Сигурно, защото не е интересно и познавателно?
цитирай
3. debeloto - Браво, Георги! Материалът е уби...
28.11.2016 19:52
Браво, Георги! Материалът е убийствен, като много други. Дано се намери някой разумен, който да разтури змиярника.
цитирай
4. vencivaleri1951 - г-ин Котев,
29.11.2016 09:20
Посещенията не винаги са заради интелектуалния потенциал на автора

или заради истината която той ще разкрие. Абсолютно съм сигурен, че фейса на

тризначките или Златките е несравнимо по посетен от Вашия и те имат много

повече...в пъти повече приятели.

Не подценявам професионалиста във Вас, нито експертизата Ви-просто нямам

познанията да го направя.

Със сигурност мога да кажа обаче,/тук познания имам/ че голяма част

от "посетителите" търсят скандала-просто човек така е устроен.

Няма либрето за вярна съпруга и добра домакиня...Нали?
цитирай
5. krumbelosvet - Тъпата и ОЧЕВИДНА фалшификация "Р.Овч." стана визитна картичка в ПРОПАГАНДАТА.
29.11.2016 10:19
Не прави чест на никого, който я употребява. Овчаров не е светец, разбира се, поне докато не бъде канонизиран за мъченик на енергетиката, овчевидно най-ругания.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834122
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031