Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2016 11:19 - Чух че КГБ щели да проучват търсачите на реакторите?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3973 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 12.10.2016 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И по този повод реших да предложа услугите си. В средите на ядрената мафия никой още не е оспорвал моята квалификация и експертност, даже напротив, но за широката публика реших да покажа дипломата си за висше образование, получена преди повече от четвърт век в Московския институт по енергетика. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

image

Видно от нея аз съм се дипломирал през февруари 1991-ва г., придобивайки квалификация на инженер-физик-топлоенергетик, по специалността "Атомни електрически централи и установки". И понеже мисията е да се издирят и установят съответствията на едни реакторни установки реших да предложа услугите
си.
Защо ви казвам и показвам това ли? За да може тези от вас, които желаят, да се убедят, че поредната врътка от страна на (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия със съотборниците им от Русия в никакъв случай не е установяване на истината за оборудването уж произведено за АЕЦ "Белене", а точно обратното - дълбоко закопаване и на най-малката вероятност някой нещо да узнае.
Ще бъдат подбрани и събрани подходящите чичковци и лелички, ще получат нужните инструктажи, ще подпишат съответните клетвени декларации за неразпространение на видяното и ... Хоп! Воала! Вот вам реакторы!
Поредната врътка доказва правотата на всичките ми досегашни предположения, че или ще ни пробутат стар(и), произведен(и) още когато аз съм бил студент, реакатор(и) или, още по-лошият вариант, ще ни пробутат наскоро счупеният реактор за АЕЦ "Беларус".

И за да не ви изглеждам голословен и заядлив, както често ме изкарват зомбитата и феновете на ядрената мафия, ще поясня с няколко примера-жокери. Първо е важно да уточним, че завода производител на оборудването (комплексът "Ижорски заводи", край Санкт Петърбург) си е един най-обикновен металургичен завод. В него НЯМА ядрени материали, а само метални отливки. Те като правило са тежки и не стават за крадене. Габаритите на елементите са публично известни, а съставите на железо-циментита (стомани или чугуни) не могат да се определят на око, както и термичните режими на обработките им. Ето защо няма абсолютно нищо тайно, което да вземете от там, ако някой от нас бъде допуснат.
А сега ще ви припомня за ДВА случая, описани своевременно в този блог, на посещение на двама отделни "български журналисти" в завод за производство на ядрено гориво и запознаване с технологичния процес. И в двата случая става дума за посещение на Машиностроителния завод в град Електростал, Московска облас, където се произвежда ЯДРЕНО ГОРИВО. Последният случай е от 2014-та г., с доказаната слуга на ядрената мафия Весела Ванева ("
Българска журналистка изпада в транс след изплющаване в руски ядрен завод"). Предишният случай е от края на 2010-та г. и "героят" е Димитър Анестев от бТВ ("Платената гледна точка"), който даже използва репортажа за новините да ме "опровергае", без да споменава името ми. Няма данни някой от тези двамата някога да е бил проучват и преминавал някаква специална проверка, освен на ... слугинаж. Няма данни и някой от тях да е разбрал, какво точно им показват и разказват.
И третият жокер. Наскоро в "
Къде се произвеждат реакторите за АЕЦ "Белене"?" ви показах снимки от порталите на завода-производител на реакторното оборудване.

Ако ме поканат да участвам в инспекцията своевременно ще ви информира, както по хода на нейното провеждане, така и за крайните резултати. Въобще не си правя илюзии, но човек никога не знае?

image

Такъв е пропускателният режим в завода производител на реакторното оборудване.

Георги Котев


Тагове:   диплома,   КГБ,


Гласувай:
8



1. born - Много си в дигаш акциите.
13.10.2016 10:56
Умрели са ти от КГБ за дипломата и постингите да си губят времето да се занимават с глупости.
цитирай
2. gikotev - Re: Много си в дигаш акциите.
13.10.2016 11:11
Ама като са "умрели" и не ми ценят акциите, защо пращат резидентите си в България, като теб, да четат и коментират?
Кажи на кукловодите си, че аз предлагам услугите си не на тях, а на своите съотечествиници, за да ги защитя от техните престъпления. А ти не се напъвай повече да драскаш тук, защото няма да видиш повече свой коментар на стената ми. Чуждоземните подлоги да си знаят гьола!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9864017
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930