Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2016 18:19 - Истинският причинител №1 на рака
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3628 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да си отговоря на този въпрос реших да се обърна към световната интернет компания №1 Google, която притежава и постоянно продължава да обогатява електронната си библиотека №1 в света Google Books, която пък от своя страна предлага оригинален инструмент за анализ на написаното в милионите книги, който се нарича Ngram. Какво прави този инструмент? Той преброява зададената дума, за зададения времеви период, от всички налични книги в електронната библиотека, на съответният език и показва резултата в графична форма. И ето какви резултати показа моето кратко, но съдържателно разследване (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната снимка):

image

Избрах ЧЕТИРИ думи за изследването:

ядрен - nuclear
рак - cancer
радиация - radiation
тютюн - tobacco

Думата ЯДРЕН е събирателна за всичко свързано с тази индустрия, независимо от фалшивите опити да я разделят на "мирна" и военна части. Всичко винаги е било и продължава да бъде едно цяло. Нарочно сложих думата ТЮТЮН, защото официалната медицина, не без съдействието и на ядрената мафия полага огромни усилия да прехвърли отговорността от болната на здравата глава. Честотата на срещането на съответните думи в световната англоезична литература е повече от показателна.
Видно от графиката възхода на ЯДРЕНата индустрия се съпровожда и от ръста на споменаването на думата РАК, в началото на 50-те години на миналия век. Последната изостава известно време, докато първата натрупа достатъчно смъртоносна смес - продуктите на деление в ядрените реатори. Пикът на гордостта на ЯДРЕНата мафия съвпада с катастрофата в АЕЦ "Чернобил" през 1986-та г., след което тя решава да свие платната, поне като говорене за самата себе си. РАКът обаче продължава да набира скорост и не мисли да отстъпва. Причината за това е, че смъртоносната продукция на ЯДРЕНата мафия е толкова много и толкова дълго живееща (минимум 100 000 (сто хиляди) години), че ще продължава да измъчва всичко живо на планетата още хиляди поколения напред.

Георги Котев


Тагове:   google,   рак,   причинител,   ngram,


Гласувай:
9



1. podvodni - Абе Китов, нещо яко се обърква, з...
02.10.2016 11:15
Абе Китов, нещо яко се обърква, защото това което се пише и говори е различно от това което се вижда.
Та ако се обърнем отново къв Гооглето за снимков матрял, се получават доста странни работки. В днешната У-Крайна, в местността около Припят, НЯ-МА пустиня, а ....... Баш като преди катастрофата - зайците си припкат, сърничките са с четири крака, бръмбарите не са с големината на слон и так далее. А са минали едва няколко десетки години, а не милиони-милиарди.
цитирай
2. gikotev - Re: Абе Китов, нещо яко се обърква, з...
02.10.2016 11:27
Скъпа, русалке! Ти снощна ли си? Даже името ми не можеш да прочетеш и изпишеш правилно, какво остава за останалото. Ако толкова ти харесва района около Припят, защо не отидеш да живееш там? Не се напъвай повече да пишеш, защото няма да те огрее. Пуснах този ти коментар, за да се види, че миришеш от към главата.
цитирай
3. apostapostoloff - Има и още нещо:
02.10.2016 15:19
установено е, че в тютюневия дим НЯМА канцерогенни вещества, но в газовете, отделяни от МПС-та има цели 4 канцерогенни вещества. И ракът вилнее в населени места, които са до магистралите.

Към лъжливите маневрите на ядрената мафия може и трябва да прибавим лъжите на енергийната мафия изобщо, която щедро плаща на корумпирани медици, за да заблуждават населението.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883716
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930