Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2016 11:20 - Министър: Децата нямат бъдеще в тази държава
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1411 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.09.2016 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това става повече от ясно от поредната пирова проява на министър енерГЕПИка по време на чума, която тя сямята е съ-предизвикала и чието разрастване всячески поддържа. От уеб-страницата на министерството става ясно, че министър срамно име вчера е била на морето, да се плицика и трупа загар, а между два заплува е прерязала лентичката на санирана детска градина, колкото да оправдае командировъчните, платени от робите, които тя самата тероризира. Ето го бодрото съобщение:

Близо 90 хил. лв. са вложените средства по Норвежката програма в детска градина "Яна Лъскова" в Несебър
06.09.2016
„Мерките за енергийна ефективност дават възможност да се реализират спестявания от разходи за енергия, да се намалят емисиите от вредни газов и да се осигури  комфортът на най-ценното, което имаме – нашите деца“. Това каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова на откриването на обновената със средства по . Програма BG04 "Енергийна ефективност и възобновяема енергия“, финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, сградата за на ОДЗ "Яна Лъскова" в град Несебър.

Докато министър енерГЕПИка реже лентички за по 90 000 лева на всички нас и най-вече на децата, за чийто комфорт се "грижи" тя, ни се трупа тлъста, много по-тлъста сметка, която нараства всеки божи ден с нови € 167 000 или  326 000 лева. За последните близо ТРИ месеца, от както е произнесена присъдата заради спрения проект АЕЦ "Белене" сметката надхвърля вече 25 милиона лева и продължава безмилостно да се трупа към главницата от
€ 620 000 000.
За тези три месеца министър срамно име изрече няколко тлъсти лъжи, като за най-последната от тях ви разказах преди точно една седмица в "
Министър: Пак излъгах тъпите българи". И за да не прекалявам с вашето търпение ще ви припомня още само една от най-големите и лъжи, откакто тя е министър, а именно, че като се издължим с над 1 милиард лева към т.нар. "американски" ТЕЦ-ове цената на тока от тях щяла да падне с 31%. Е, ние се издължихме и ще си плащаме този дълг, но цената така и не падна, а даже се покачи. Разказах и ви показах наскоро това в "Ъ?"

Тези два примера, плюс многото други, които спестявам, показват стойността на изричаното от министъра и посоката на вярност спрямо действителността.

Ето защо можем да преведем вчерашните и думи "
да се осигури  комфортът на най-ценното, което имаме – нашите деца" като ... вижте заглавието.

Нито повече, нито по-малко!

image

И това въобще не е първата проява на "майчинска грижа" от страна на мръсно име към бъдещето на България. На 27-ми юли 2016-та г., същата, в студиото на БНТ1, гостувайки на вече покойния Димитър Цонев изрече следните сакрални думи:

ДЦ – Добре. Сега да минаваме към АЕЦ „Белене”, където също дължим пари. Сега, докато ние с Вас си говорим, днеска, след малко ще задлъжнеем със още 167 000 на ден, нали така? Покрай арбитражното решение за АЕЦ „Белене”, за коете руснаците ни осъдиха, смятате ли, че в по-кратки срокове ще успеем да стигнем до някакво реално решение свързано с тези блокове, с поръчаната техника? Ще се освободим ли от нея? Какво ще направим, за да можем да прекратим тези лихви на ден, т.е. да можем да се разплатим с нашите кредитори?

ТП – Ние имаме интерес този въпрос да бъде решен час по-скоро. Аз и друг път съм имала възможността да кажа, че този въпрос е голямо предизвикателство. Той е голямо предизвикателство пред всички нас. Не е предизвикателство само пред това правителство, пред предишното или следващото. Това е предизвикателство, което стои пред поколения напред.

Сега разбирате ли, защо им санира детските радини? Един ден тези невръстни деца, а също така и техните деца и внуци ще трябва здраво да се трудят, за да изплатят днешните престъпления на мръсно име и компания.

Георги Котев




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878057
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930