Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2016 17:19 - Най-скъпата почивка на света
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1924 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 09.08.2016 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На долната графика ще видите 46 различни места от света, на които можете да прекарвате своята лятна почивка. От най-скъпата дестинация Дубай, със среднодневен разход от $ 279, до Будапеща - $ 40. В тази средно-дневна цена са включени хотела, храната, напитките и вечерното такси. На графиката, обаче, не е показана цената на най-скъпата почивка в света, която всички ние плащаме на (из)родната министър енерГЕПИка. Всеки ден от нейния отдих ни струва на всичси нас $ 167 000 (сто шестдесет и седем хиляди щатски долара)!!!

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката.

image


С тази сума министър енерГЕПИка би могла да почива в Дубай цели 600 дни, а в недалечна Будапеща почти 11,5 години!!! Къде почива лейди енерГЕПИка, известна още със срамното си име? До този момент историците и (из)родните "медии" мълчат. Тя изчезна мистериозно на 29-ти юли, веднага след като беше повикана на извънреден инструктаж в офиса на корпорация Росатом, в Москва. Така се роди обоснованото предположение, че "
Български министър е арестуван в Москва". След няколко дни безуспешно издирване беше организирано и "Издирва се! Награда $ 1 000 000".
Точно една седмица след изчезването и премиера Бойко Борисов обяви, че Теменужка Петкова вила ходила в Мюнхен, Германия. Малко се поуспокоихме? Пие си биричката женичката, боцка си немски наденичик, поправя си фигурката? Какво толкова? Глобата от
167 000 на ден, заради присъдата за спрения проект АЕЦ "Белене" нали си върви? Да не би тя да ги плаща? А?
Вече минаха цели три дни откакто Борисов ни пробута версията с бирата и наденичките а Теменужка така и не се вижда на хоризонта? На практика вече цели ДЕСЕТ дни никой не я е виждал или разговарял с нея.
Най-вероятно в цената на почивката на Теменужка Петкова са включени и няколко самолетни билета на ден, плюс маса пикантни екстри, за които можем само да се досещаме?

Вече бях подготвил този материал, когато буквално преди минути на уеб-сайта на МЕ се появи следното съобщение:


МЕ покани експерти от "Росатом" за провеждане на среща на работната група за "Белене"


Краткото съдържание на съобщението е поредното мощно доказателство, че продължава да се работи по версията - имитираме дейности всякакви, за да продължим до максимом срока за изплащане на ежедневните неустойки. За търсене на произведеното оборудване не се споменава нито една буква. Най-малкото, ако Теменужка наистина искаше да кани някого за да се свърши работа, защо не отправи поканата си преди ДЕСЕТ дни, когато беше лично при тях (руснаците от Росатом), а вместо това се кри някъде, пък сега ще си разменяме писъмца и ще се молим, докато ... безкрай.
Начина по който е подадено горното съобщение по никакъв начин не гарантира наличието на Теменужка в София.

На сайта на МС няма нито една буква за бирената екскурзия на Теменужка до Мюнхен! Ако въобще някога е ходила там или път Той пак ни метна, по същата схема - бавим топката около тъчлинията?

Георги Котев



Тагове:   цена,   почивка,   най-скъпа,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874749
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930