Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 10:19 - Световното турне на Борисов "Продавам реактори всякакви"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1794 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първата спирка от турнето беше в столицата на Иран, Техеран - абсолютен провал. Това в никакъв случай не означава, че (из)родните шоумени, наричащи себе си "политици" ще укротят апетитите си за повече наши пари, за командировъчни и екзотични подаръци, от още по-екзотични кътчета на света. Кои са потенциалните направления? Да отговорим на този въпрос е повече от лесно. Достатъчно е да погледнем върху картата на глобалното присъствие на държавната корпорация Росатом по света ТУК.
Като кликнете с мишката върху страна означена със син цвят се появява табелка с кратко описание на дейностите на Росатом в съответната държава. А където видите "Сооружение АЭС", това означава "Изграждане на АЕЦ", можете да бъдете сигурни, че това място вече е в сънищата и в тефтерите с плановете на (из)родните шоумени. Сега ще ви покажа само четири от потенциалните жертви (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху картата):

image

В червените овали съм оградил имената на страните, а с червено съм подчертал твърдението на Росатом, че там вече се изгражда АЕЦ. Малка подробност е, че в нито една от посочените четири държави, както и вече "прочетената" Иран, за която също пиши че се строи АЕЦ, няма нищо такова. Няма започнало строителство, няма заделена нито една лопата или торба цимент. Няма НИЩО! Само мокри сънища на ядрената мафия.
На вас оставям сами да залагате в каква последователност и кои именно екскурзии ще си изберат Борисов и компания. Този път ще си позволя само едно публично предположение, и то е Бангладеш. Причината? А причината е, че в деня след завръщането на Борисов от Техеран Министерски съвет на Руската федерация прие решение, за отпускане на кредит от над 10 милиарда евро, на Народна Република Бангладеш, за изграждане на АЕЦ. (За това ви разказах подробно в "
БОМБА! Иран няма да строи АЕЦ".) Кредита, разбира се, далеч все още не е факт, но поне имаме нещо на книга, че един ден това може и да се случи. Какъв по-добър повод за родните шоумени да стегнат дисагите пак?

ОСОБЕНОСТИ НА ШОУТО НА БОРИСОВ И КО!
На тръгване - ние ще пеем, ще танцуваме, ще продаваме културен продукт, ще спечелим, ще си оправдаем парите и ще донесем повече, отколкото сме похарчили.
На връщане - ние само се гледахме, говорихме си, пипахме се и се опипвахме, опознавахме се и се харесвахме. До песни и танци не се стигна, концерт нямаше, пари няма, действайте.

Представете си, как Мадона прави светоно турне по модела Борисов?

Георги Котев



Гласувай:
6



1. bojinkata - Ще го шътнат някъде на цената на с...
21.07.2016 09:43
Ще го шътнат някъде на цената на старо желязо! И ще са много горди!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863588
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930