Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2016 18:29 - Цацаров: Седем основания да опраскам Трайчо Трайков
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1756 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.06.2016 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България", Прокопиев-ия "Дневник", съобщава: Цацаров прогнозира скорошни обвинения за АЕЦ "Белене". От тук съвсем не е трудно да се разгадаят плановете на елементарната риба цаца. Тя мисли ето така.

Факт №1 :
17 март 2011-та г. Шест дни след трагедията в Япония. Информационният портал Медиапул публикува: Правителството засега продължава проекта “Белене“

Борисов продължи с ядрения си анализ, като каза, че цената на атомната централата няма да падне заради аварията в Япония и заяви: "Реакторите са готови и чакат, ако не ги вземем ние, да ги вземе Турция".


Факт №2 : Министър на енерГЕПИката на Борисов по това време е въпросният Трайков.

Факт №3 :
21 февруари 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:
На Ижорских заводах началась контрольная сборка корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

"В Ижорските заводи започна събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ "Белене""


Става ясно, че цяла година Борисов е разпространявал лъжи, че двата реактора за АЕЦ "Белене" са готови и ако не ги вземем ние ще ги вземе някой друг. Нещо повече! Въобще не е сигурно, че съобщението на руския производител почива на действителни факти. Много по-вероятно и достоверно е това съобщение да е съвсем кухо, за да даде старт на следващите етапи от постановката.


Факт №4 :
16 март 2012-та г. Министърът на икономиата и енергетиката Трайчо Трайков подава оставка след нарочна постановка, която му спретнаха колегите от Министерски съвет, край плажовете на Катар. В денят на подаване на оставката си Трайков заявява пред в-к "Дневник":

"Мотиви не ми бяха посочени, освен с половин уста за конфузната случка в Катар, което е нелепо. Според мен истинските причини за отстраняването ми рано или късно ще станат известни на хората. Може и да греша. Гледах интервюто на министър-председателя, той каза някои неща, които ако се случат по този начин, значи греша. Но ако "Белене" се осъществи при сегашните условия, значи не греша ...

АЕЦ "Белене" не се реализира и няма изгледи някога да се реализира при никакви условия. Следователн Трайков е дълбоко заблудено човече.

Факт №5 :
19 март 2012-та г. Ижорски заводи, Русия, съобщава:
Ижорские заводы завершили контрольную сборку корпуса реактора с внутрикорпусными устройствами для болгарской АЭС «Белене»

"В Ижорските заводи завърши събирането на корпуса на реактора с вътрешно-корпусните устройства, за българската АЕЦ "Белене""

Новото съобщение от руска страна е сигнал, че в България трябва да се действа, за финализиране на постановката. Два дни след съобщението от Русия Министерски съвет има заседание (на 21-ви март, проведено в гр. Кюстендил), но срокът е много кратък, за да се разиграят картите без съответната подготовка, нагласа и репетиция.


Факт №6 :
28 март 2012-та г. Новият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев внася доклад за прекратяване на проекта АЕЦ "Белене", който е гласуван от МС.

Факт №7 : Баце ми помогна да стана главен прокурор. Ще трябва да се отблагодаряваме?

image

ИЗВОД : Няма начин през март 2011-та г. Трайков да не е знаел, че началника му Борисов изрича лъжа! Или лично го е подвел да я изрече, или нарочно си е премълчал и не е поправил шефа си. Ако го беше сторил, то проекта АЕЦ "Белене" можеше да бъде спрян още тогава и сега да не плащаме € 620 милиона плюс € 167 000 неустойка на ден.

РЕШЕНИЕ: Трайчо Трайков дтрябва да се опраска!

Подозрения за Факт №8? Тр. Тр. е провеждал собствен пъклен план, зад гърба на шефа си Борисов, за да отхапе по-тлъст залък от далаверата АЕЦ "Белене", но своевременно е бил надушен и отстранен, чрез постановката на катарските плажове?

Подозрения за Факт №9? Вече цяла седмица от оповестяване на присъдата над НЕК, за 620 милиона евро, плюс тлъста неустойка, а Тр. Тр. се е снишил подозрително ниско?

Георги Котев



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874465
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930