Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2016 12:29 - Гамизов: Изпуснах се, но ... мирише на рози
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1866 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.06.2016 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди броени минути енерГЕПИйният "експерт" Стефан Гамизов се изпусна на стената си във Фейсбук, може да се каже - направо я зацапа, като малко бебе памперсите, но така че да изглежда като картинка от долината на розите. И поредната диагноза, която "експерта" е поставил сам на себе си, изглежда така:

image

Не е вярно, че никой не говори за този доклад! Само след публикуването му на 21-ви април до днес съм пуснал тук цели три поста, а докато още го скалъпваха, в продължение на повече от една година, постовете са много повече от десет. Сега ще ви припомня само последните три.

В "
Болни буклуци публикуваха учебник по енерГЕПИка" ви информирах за публикуването на съчинението на уеб-страницата на Народното събрание.

В "
На българския роб, с любов!"  ви обещах, че ще покажа най-големите престъпни практики, нарочно прикрити в писанието Симеонов-Гамизов, но при условие, че има необходимият интерес към темата. Такъв не беше констатиран, поради което аз продължавам да се въздържам.

В "
На българския роб, с любов! 2" ви показах факта, как въпросното съчинение е подписано от всички (седем от осем) членове на комисията с особено мнение. Последният факт прави горната хвалба на "експерта" Гамизов за свършена работа утежняваща диагнозата на заболяването му.

Изключително много приветствам признанието на "експерта", че той лично много е помогнал за съчиняването на учебника по енерГЕПИка!

Любопитни факти! Когат през лятото на 2015-та г. излезе междинен доклад на същата групичка Гамизов постави линк към него на Фейсбук стената си, а за окончателния вариант не се сеща да го стори, вече повече от месец и половиа. Не го обвинявайте много! Болестта така го кара. Пак миналото лято, председателя Симеонов и група депутати дадоха нарочна пресконференция, на която с тупани и фанфари ни "зарадваха" че ще ни спасят от тъмните сили на енерГЕПИката. Сега, при окончателния вариант такова нещо нямаше. Преди два дни "експерта" гостуваше в една телевизия, където няколко пъти натърти колко често пътувал до Япония и други места по света, все за наше добро, но нито една буква не отрони за доклада. А днес от стената си плюе другите, че никой не говорил за рожбата му.

Съчинението Симеонов-
Гамизов можете да видите от ТУК. Аз продължавам да си запазвам правото да не го коментирам, поради липса на интерес от страна на жертвите на тази групичка.

Докато подготвях това съобщение до вас Валери Симеонов започна да представя доклада от трибуната на Народното събрание. Единствената полза от това беше декларацията му, защо той лично го е подписал с особено мнение. И сега, като научих причината, така ми олекна!

Сега депутатите са в почивка, но след минути продължават да обсъждат доклада. Пръв ще се изкаже офицерът от Държавна сигурност Таско Ерменков, а след него атакистката Ташева - и двамата членове на комисията, но последната не е подписала съчинението.

Така че ви оставям с диагнозата на "експерта" а аз ще продължа да събирам бисери.

Георги Котев


Тагове:   доклад,   гамизов,   Симеонов,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877028
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930