Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 09:19 - Министър: Ще порежем милиони българи
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2516 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 30.05.2016 14:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Четвъртък (26-ти май) вечерта, след 22:00 часа. Любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България", министър срамно име и Световната Банка излизат на сцената за зловещ спектакъл, за скалповете на милиони българи. Ето как описва събитието любимата "медия":

Около 1.1 млн. души ще плащат по-малко за ток

А ето и как изглеждаше новината на титулната страница (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Единственото мое вмешателство в горната снимка е изображението в червената рамка, което направих и пренесох там от Google Earth, за да покажа разстоянието от мястото на което
министър срамно име произнася своите клетви (Гранд хотел София - в градинката пред Народния театър "Иван Вазов") и редакцията на "медията", която пуска среднощния кошмар. Разстоянието е точно 400 метра.  Клетвените закани на министърката бяха произнесени в интервала 14:00-15:00 часа, през деня, а тяхната публикация се състоя едва в 22:09 часа вечерта (вижте дясната колона на снимката).
ТАКАВА ПРЕКРАСНА НОВИНА, а и се налага да пътува цели СЕДЕМ часа на разстояние от 400 метра, през 21-ви век!!! Защо и как се получава така?

За да си отговорите на този вълнуващ въпрос трябва да се поразровите в паметта си и да си припомните, какво ни обеща същата
министър срамно име преди точно една година и един месец. А именно, че е подписала споразумение с т.нар. "американски" ТЕЦ-ове, което ще позволи крайната цена на тока да падне с 31%. (Който не помни нека си припомни от "Б@си математиката размириса министърката на енерГЕПИката!".) За това време тя успя да организира ограбването ни с още над 1 000 000 000 (един милиард) лева, под формата на банков заем, с който се разплати с въпросните ТЕЦ-ове. Някой от вас да е чул или почувствал някакво поевтиняване на тока? Ако няма по-евтин ток ни остава утешението, че ще имаме да изплащаме нов дълг.
Същата счетоводителка (
министър срамно име) беше инсталирана в тази пиеска, като велика "боркиня" с далаверите около проекта АЕЦ "Белене". Някой от вас да е чул или видял някой да е върнал и една стотинка от тези далавери? Утешавайте се, че пак ние ще ги плащаме.

Колкото "велики и народополезни" бяха всички досегашни успехи на
министър срамно име , точно толкова ще ни "облагодетелства" и поредната и акция, с любезното съдействие на фондация "Америка за (унищожаване на) България" и Световната Банка.

Финалните реплики от пиеската:

Това обаче вероятно ще се случи най-рано към края на годината, тъй като тепърва депутатите трябва да изготвят законодателните промени за модела. За целта министерство на енергетика сключи консултантски договор със Световната банка, която трябваше да предложи модел. Финалният вариант на доклада обаче все още не е представен. "Когато има яснота, надявам се съвсем скоро ще се направят и законовите промени и чак тогава ще се въведе социалната тарифа", коментира Петкова.

Завесите се спускат. Вече е почти полунощ. Робите си лягат и започват да сънуват розови сънища. Повечето от тях сънуват, как Световната банка помага с нещо на обикновен човек и то българин, за първи път от своето създаване?

Георги Котев



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9819707
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031