Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 11:19 - Отмъщението на Бойко Борисов
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2090 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От два дни "медии и политици" стартираха нова постановка, за да ни уверят, колко много и безгранично са "загрижени" за всички нас, размахвайки високите заплати в безсмислината компания "Южен поток България", която наистина и на практика не произвежда нищо, а и няма изгледи някога да започне. Защо точно сега се стартира тази постановка, при положение, че дейността на компанията е обезсмислена преди повече от ЕДНА година и, кого персонално цели да засегне тя?

За да съобразите отговорите на тези въпроси ще ви върна съвсем малко назад във време-пространството, с един-два-три въпроса.

1. Помните ли какъв подарък искаше да си направи Бойко Борисов преди настъпващата 2016-та година? Фирмата "Овергаз" напомня ли ви нещо? Спомняте ли си, как на 30-ти декември 2015-та г. вечерта, Борисов провеждаше спешни съвещания за да "спасява" клиентите на тази фирма, защото и били спрени доставките от Русия? Това беше само един въпрос.

2. А спомняте ли си кой беше назначен да изпълни поръчката за отнемане на фирмата на Сашо Дончев? Не се притеснявайте, ако не си спомняте. "Медийният" партньор на тогавашната (а и сегашната) сценка НОВА ТВ даже се ошашавиха онази вечер и в първият момент не посочиха истинския изпълнител. В
централната новинарска емисия НОВА ТВ допусна гаф с подмяната на облика на изпълнителният директор на Български енергиен холдинг (БЕХ) Жаклен Коен. Реагирах на секундата и показах във Фейсбук страничката си следната снимка:

image

3. Помните ли дали Бойко Борисов си получи подаръка? А? Помните ли?

Нашето премиерче много обича да се сърди. Буквално се държи като ПЕТ ГОДИШНО дете. През три минути намира за нещо да се сърди. Не ли? А когато му е обещан и не му е доставен такъв сладък подарък, като "Овергаз", как мислите - колко време и колко силно ще го държи сръднята?
На 9-ти февруари 2016-та г. министър срамно име уволни от директорският пост в Български енергиен холдинг (БЕХ) Жаклен Йосиф Коен, под предлог, че не се справял със задължението да ни загроби (всички нас) с нов банков заем, за над 1 000 000 000 (един милиард) лева. На пръв поглед изглежда, че вендетата е изпълнена и сърдития премиер трябва да се е успокоил? Да ама не!

Макар и друг пъд да съм го казвал тук, но се съмнявам, че много от вас помнят, че Жаклен Коен все още е член на Съвета на директорите на "Южен поток България". Започнахте ли да стопляте? (Изпийте си хапчето за припомняне - "
ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №2")

Ето как (в облак от думи) изглежда пълната история на Съвета на директорине на "Южен поток България", според Търговския регистър. Всяко едно от имената е толкова по-голямо и ярко, колкото повече то се среща в списъците с различните състави на Съвета:

image

ДА, Жаклен Коен все още е член на този СД. Сумите, които поръчаните изпълнители на настоящата постановка (от Разбойническия блок) размахват сега, обаче са с около ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-МАЛКИ от сумите, които е получавала една друга калинка, по времето на кабинета Борисов 1, и назначена от сегашния разбойник (общински съветник в София) Трайчо Трайков. Препоръчвам още едно хапче за припомняне - "
ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи". На практика и тогава същата компания не е произвеждала нищо, но разбойниците "не знаят" какви пари са се раздавали тогава? Добре де, вище малко (за по-добър прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Тези пари въпросната калинка е получила за само ОСЕМ МЕСЕЦА на посочената позиция, в рамките на календарната 2012-та г. В
"ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи" можете да видите още няколко такива бележки.

Какво следва? Не знам, но ще следя. Това, което със сигурност знам е, че Жаклен Коен към настоящия момент продължава да бъде и председател на Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД, а там се крадат едни ... направо милиарди.

Георги Котев



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9884306
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930