Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2016 12:19 - Завръщане в бъдещето на ... АЕЦ "Козлодуй"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1346 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За ПЪРВИ ПЪТ в 42 годишната история на атомната централа тя дава публична заявка за предстоящите планови годишни ремонти на двата действащи блока (5 и 6). Това е абсолютно НОВА и УНИКАЛНА ситуация. Аз съм свързан с това предприятие вече 25 години и ви уверявам, че такова нещо никога до сега не се е случвало. Вие сами можете да се убедите в това. КАК?

Вчера в "
АЕЦ "Козлодуй" пикае в лицето на Европа" ви разказах за новата инициатива на фабриката за "повишаване" на прозрачността на пазара на електроенергията, който тя сама си организира (независимо от енергийната борса), но на практика пак ни занимава с престъпните си практики. До новата "по-прозрачна" платформа можете да тигнете от ТУК, а после, в долния десен ъгъл на страницата кликнете с мишката върху абревиатурата REMIT. А там, в раздел "Неразполагаемост" задайте период, започвайки с днешна дата, до дата в началото на следващата (2017-та) година, например 15-ти януари. Натиснете "Покажи" и ще ви се предложи 1 страничка в PDF формат, на която ще видите следното

image

Какво виждаме, уважаеми дами и господа? Виждаме ЧЕТИРИ дати. Няма да издребняваме за часовете. Дата на изключването на съответния блок от мрежата (начало на престоя за ремонт и презареждане с ядрено гориво) и датата на последващото включване, след престоя.
Какво прави впечатление? С изключение на вече миналата дата, 9-ти април - събота, всички останали ТРИ дати се падат в делнични, работни дни. 18-ти май - сряда, 21-ви септември - сряда и 31-ви октомври - понеделник. Нормално ли е това?
Ъ-ъ! Въобще не е нормално и не съответства на установената практика и на здравия разум. ДА, изключения е имало, НО те са много редки и се случват при извънредни ситуации, когато централата е притисната от извънредни ситуации, непредвидени аварии или нещо подобно. В дадения случай нямаме нищо подобно. Обикновено и разумно блоковете се спират и отново се включват в системата в ПОЧИВНИ ДНИ, събота, неделя или празнични дни. Това е и световна практика, за всички клонове на ядрената мафия.

Ето защо, още от днес можем с огромна вероятност да се съмняваме, че някоя от ТРИТЕ предстоящи дати ще бъде изпълнена. До проверката на тези наши съмнения остава по-малко от СЕДЕМ месеца.

Букмейкърските къщи могат да организират залагания? Съвсем наскоро ви разказах, как "
Ядрената мафия нагази в хазарта".

Георги Котев



Гласувай:
12



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9896637
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930