Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2016 18:19 - Мълчанието на агнетата 2
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1028 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днешната графика ще бъде аналогична на вчерашната, от "Мълчанието на агнетата", но не за 2016-та, а за миналата 2015-та г. Всеки който си ги свали ще може да ги сравнява, НО само качествено НЕ и количествено, защото ключовите числа (в горния десен ъгъл на графиката) пак ще отсъстват. Причината е същата - липсата на воля сред читателите на блога да разпростаняват уникалните данни, които ви показвам, сред по-широк кръг незапознати, но искащи да знаят. Нека се уважаваме? Аз ви предоставям информацията - вие я разпространявате. Ако се инатите няма проблем. Аз ще ви показвам само части от информацията, така че да не може да ви е от пълна полза. За допълване на картинката ще трябва или сами да си потрудите, за да си я набавите, или да преборите егоизма и ината си. Всичко е повече от просто. Не ли?
Аз не ви моля за нещо, а единствено и само ви приканвам към почтеност и взаимно уважение. В противен случай трудът ми, който от ШЕСТ години е абсолютно НЕзаплатен се обезсмисля. Политико-енерГЕПИйната мафия и без ваше съдействие знае прекрасно моите възможности. От вас зависи дали ще доведете до знанието на жертвите и това, което тя се опитва да крие от нас.
И ето какво имаме днес (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху графиката):

image

Постарах се да направя така, че графиките да бъдат наистина добре съпоставими качествено. Поставени една до друга лесно се забелязва, как са се развивали нещата през миналата година и как - през настоящата. Но количествената оценка пак липсва. Днес оставих едно число повече, по сравнение с вчера, като израз на добра воля, но не разчитайте на това в бъдеще.

През следващите месеци данните и за двете графики ще продължават да се допълват и съпоставянето им ще става още по-интересно и красноречиво. Данните за тяхното построяване дават възможности и за други, не по-малко интересни и познавателни сравнения и анализи чрез построяване на смесени графики. И аз ще продължа да го правя, но ще продължавам да ги показвам със съответните бели петна, докато не забележа добрата воля от ваша страна, да бъдете по-отворени.

БОГАТ - БЕДЕН по български

Георги Котев


Тагове:   графика,   внос,   мълчание,   износ,   2015,   агнета,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9866470
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930