Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 18:19 - От световната ядрена мафия с любов!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2152 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Утре в столицата на САЩ, Вашингтон, се открива четвъртата Световна среща по ядрена сигурност (NUCLEAR SECURITY SUMMIT). На началната уеб-страница на мероприятието има култово послание на световната ядрена мафия към всичко живо на планетата Земя. И то изглежда ето така:

image

ДА, точно така, президента на САЩ ни е обърнал гръб. Няма как по-добре да бъде изразено отношението на световната ядрена мафия към всички нас. А? Не ли? Практически не съм пипал нищо по същество от снимката. А бих могъл? Бих могъл да направя комикс, като сложа в устата на Обама много цветисти послания, но се въздържах. Реших да дам право всеки един от вас сам да си освободи въображението. Иначе аз знам много сочни клетви и попържни.

За протокола - България традиционно НЕ участва на тези срещи, независимо че е експлоатира "мирен" атом. Нямам обяснение за този факт, но подозирам, че (из)родните продажници не ги бръснат. А още по-вероятната причина е "
Американското "Българио, бъди проклета!" става на 70 години".

По същество тези срещи не произвеждат никакви позитивни новини за жертвите на ядрената мафия. По-скоро там се провеждат тъмни, демонически пазарлъци. То си личи и от водещата снимка?

Ако това ще зарадва или ще успокои някой е добре да ви обърна внимание и на ПРЕ-любопитния факт, че за първи път от възникването на този формат (утре започва четвъртата седянка) на нея няма да присъства Русия. Формално наистина е така, НО на практика топлите връзки въобще не са изстинали. Всичко се прави за прах в очите на публиката. Тесните връзки между "бащите" на световната ядрена мафия (САЩ) и Русия датират още от зората на нейното зараждане. Това се вижда много ясно пак в
"Американското "Българио, бъди проклета!" става на 70 години".

Е, аз само исках да ви покажа. При ядрената мафия няма абсолютно нищо случайно.

Георги Котев


Тагове:   nuclear security summit,


Гласувай:
6



1. gikotev - Re: Чакай малко.
30.03.2016 22:11
ПЪРВО, никъде в материала си не използвам термина БЕЗОПАСНОСТ, а само СИГУРНОСТ. Т.е. не намирам резон в забележката, защото няма разминаване в разбирането и в превода.
ВТОРО, какво значи СИГУРНОСТ (SAFETY) и защо ядрената мафия я използва само за военното крило на престъпната си организация, а не и към "мирната"? Това е една от нейните безбройни демагогии.
Коренът на думата SAFETY е SAFE, което ще рече СЕЙФ, т.е. надеждно, сигурно скрит, недостъпен за нежелателни очи и ръце. Нима всяка една АЕЦ по света не се охранява повече от СЕЙФ? Детските градини и училищата не се охраняват така, както АЕЦ. Излиза, че "мирното" ядрено гориво им е по-скъпо и важно от живота на собствените им и чужди деца?
Жонглирането с термините СИГУРНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ е само за пред жертвите, за тяхна заблуда и омагьосване. Самата ядрена мафия не прави разлика между тях, така както и няма разлика между военна и "мирна" ядрена енергетика.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833889
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031