Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2016 16:40 - Защо сме №1 по мизерия в Европа?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3363 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече станаха известни пълните данни за износа на електроенергия от страните в Европа, за 2015-та г. Това ни дава възможност да обобщим по-важните показатели в една графика, която да покаже и мястото на България, спрямо основните играчи на този пазар в ЕС. Аз реших да не ви показвам данните за абсолютното изнесено количество, по страни, защото всеки един от вас може да си го провери от ТУК. (Алтернативен и още по-детайлен източник на информация от ТУК.) Вместо това реших да ви покажа по-любопитният показател, който няма да намерите никъде другаде, а именно - износ на количество ток, на глава от населението за съответната страна.
И ето как изглеждат по-интересните страни:

image

ДА, България е №5 в ЕС по износ на ток на глава от населението. След нас са европейскити икономически локомотиви Германия и Франция, които по показател абсолютен износ на ток от страните си са №1 и №2, за целият свят, от няколко години, несменяеми. По показател абсолютен износ на ток за 2015-та г. България НАЙ-ВЕРОЯТНО ще се класира в ТОП 12, когато излязат данните за всички страни по света, като се има предвид, че през 2011-та година беше №15, с доста по-скромно (с около 30%) количество изнесен ток, тогава.

За това, как (из)родната политико-енерГЕПИйна мафия успява да манипулира данните, за да не научаваме тази истина ви разказах в средата на тази седмица, в "
(Из)роден енерГЕПИен (дис)баланс".

На този фон същата политико-енерГЕПИйна мафия неистово търси банков заем от 1 300 000 000 (милиард и триста милиона) лева, с които да ни натовари ние да плащаме техните кражби. Най-актиивни в тези напъни са жълтоустият председател на парламентарната комисия по енерГЕПИКА, министърката със срамното име и любимите "медии" на фондация "Америка за (унищожаване на) България".

Каква е ролята на жертвата за собственото му робство? Главната вина на робите е, че след като някой си е направил труда да им отвори очите, за да им покаже истината те стискат зъби и не желаят да покажат голата истина и на други роби. Така масовият българин засвидетелства вярност и почитание към поробителите си, които го поливат с помия от глупости, ежесекендно, но не вярва на истински проверимите и доказуеми факти, защото не могат да приемат, че някой е малко по съобразителен и по-смел от самите тях, за да го стори. Ахам! Точно така.

Вие бъдете, каквито си искате. Аз съм избрал да бъда свободен.

Георги Котев


Тагове:   мизерия,   ЕС,   №5,   износ на ток,


Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Е, и тези данни означават, че в България цари мизерия,
19.03.2016 18:11
така ли? Да се твърди подобно нещо, е чиста проба идиотия.

Два фактора определят жизнения стандарт- реална собственост и потребление! Българите притежават ТРИ пъти повече реална собственост от немците, а потреблението на българите е ТРИ пъти по- високо от потреблението на немците.

България е страната с най- висок стандарт в ЕС и този, който не разбира това, е чисто и просто идиот.
цитирай
2. gikotev - Re: Е, и тези данни означават, че в България цари мизерия
19.03.2016 19:11
Авторът на горният коментар най-вероятно е МЕГАУМ, министърът на икономиката под прикритие - Лукарски. Пуснах го нарочно, за да знаете, на кого дължим "благосъстоянието си", НО го предупреждавам да не се хаби повече, защото нова негова "гениална" мисъл няма шанс да пробие тук.
цитирай
3. kunkata - Искам от твойте розови хапчета
20.03.2016 14:41
apostapostoloff написа:
така ли? Да се твърди подобно нещо, е чиста проба идиотия.

Два фактора определят жизнения стандарт- реална собственост и потребление! Българите притежават ТРИ пъти повече реална собственост от немците, а потреблението на българите е ТРИ пъти по- високо от потреблението на немците.

България е страната с най- висок стандарт в ЕС и този, който не разбира това, е чисто и просто идиот.

цитирай
4. staler - както си го написал, 9/10ти от де...
20.03.2016 15:17
както си го написал,9/10ти от дебилите населяващи тази територия няма да го разберат....изнасяме,следователно произвеждаме в повече,така както го правят страни като германия,франция,швеция....тоест всичко е прекрасно.....в предишни твои постинги си го казал,но в този не е обяснено много ясно че се изнася евтиния ток от козлодуи,а скъпия от "американските"тецове трупа дълг на държавата ,които е вече над един милиард...от друга страна какво е един милиард в замяна на услугата трите танка на уса да ни пазят от опитите на путин да ни окупира?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832353
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031