Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2016 10:19 - Клановете Прокопиеви и Кадиеви се сватосаха
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4198 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 12.03.2016 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Щастливите семейства още се въздържат да ни съобщят официално радостната вест, но старта на съвместните им бизнес начинания е пътеводна светлина към разобличаване на истината. Тестването на обществения нюх се случи снощи, на титулната страница на Прокопиев-ия в-к "Дневник", който пусна прилична по размер реклама на фирмата на другарката Соня Николова-Кадиева. Ето как изглеждаше това 1:1 :


image

Това не е монтаж, а оригинална снимка от екрана на компютъра ми. За фирмените практики на сватята Кадиева ви разказах съвсем наскоро в "
Как Георги Кадиев строи "Нормална държава"?". Там става ясно, колко скромна и свенлива е сватята Соня, че чак се притеснява да се показва на клиентите си.

Двата клана имат общо СЕДЕМ деца. Да са им живи и здрави! Притежават несметни богатства (от нашите джобове), които има смисъл да бранят и размножават. Генералният спонсор на Прокопиев-ите "медии" фондация "Америка за (унищожаване на) България" поощрява и приветства такива съюзи. Така фондацията има шансова предсрочно да изпълни мисията си по обезлюдяване на територията.

А на нас не ни остава нищо друго освен да пожелаем здраве и безкрайно щастие на новия съюз!

ИЗВЪН ТЕМАТА! Ако някой от редовните читатели на блога е забелязал, че мощността на блок №5, в АЕЦ "Козлодуй", е понижена от снощи с 10% от номинала си нека да не го навестяват тревожни мисли. Това е нормално. На блока му предстои скоро да бъде спрян, ремонтиран и презареден с ядрено гориво.

Георги Котев



Гласувай:
13



1. bogoizbrania - Това е само реклама
13.03.2016 00:23
Къде точно забелявате съвместен бизнес? Ясно е че политиците са една и съща мафия, но в случая тези са като големите котки имат си различни ареали.
цитирай
2. gikotev - Re: Това е само реклама
13.03.2016 00:48
Аз си мислех, че БОГОЗИЗБРАНИТЕ дават отговори, а не задават въпроси? Или нещо бъркам?
цитирай
3. gikotev - Re: Re: Това е само реклама
13.03.2016 12:03
Под №2 имаше друг коментар, на някой си, самонарекъл се БОГОИЗБРАН, но след като му отговорих (настоящия коментар №2) той тихо-мълком подви опашка и си е изтрил коментара. Кой знае, кой Бог го е избирал този?
цитирай
4. bogoizbrania - Добре намерих отговора.
13.03.2016 12:13
Той е в линка, на който нескромно споменавате за сбе си. Поне разбираме, че вие нямате общ бизнес с олигарсите и фондацията.
Косвенно сте прав, все пак става дума за ордата на агент Гоце, а не точно за романтична връзка.
цитирай
5. blasterica - "Нормална олигархия" и "Манифестът за републиката"
16.03.2016 09:49
Уважаеми Г.н Котев. Прочитайки този ви пост, ми се нареди един пъзел и си дадох отговор на въпрос който ме интригуваше.
-На 03 Март без срам и свян, но срамно и позорно, се появи манифест за републиката, на група "професори", широко рекламиран от Прокопиевите медии с предварително подготвен сайт, представяне в НДК и пр. разходи.
-На 15 Март пък се появява сватосването на олигархичните кланове Прокопиеви и Кадиеви, което вие откривате благодарение на аналитичният си ум и усет! в прокопиевия Дневник
-На 16 Март пък е-олигархът Кадиев, от БКП манифестира създаването на партията си Нормална България, пак отразено в прокопиевите медии.
Нещата съвпадат по време, място и лица!
Над фразата от Манифеста на т.н. "професори" "Няма ляво, няма дясно"се диви и чуди не един, прочел тази кощунствена блудкава пача.
Сега нещата, благодарение на Вас, са ясни. Няма ляво - Кадиев, няма дясно - Прокопиев, Плевнелиев. Има нов енергепийно-олигархичен полит-проект Нормална България, или по-точно ими Нормално действаща олигархия и четирима измекяр-слуги, финансирани вкупом от Америка за България в създаването на нова долна измама за народа, "Нормалната олигархия".
Тук оставям на страна конщуствената гавра на "професорите"измекяр-слугинсващи на е- мафиотския сватлък, със създаването на кощунствена аналогия с идеите на великия Апостол на свободата и дори подправянето на почерка му в изписването на думите Манифест за републиката в сайта, обслужващ пропагандата му.
Вие сте прав! Това е сватбата на "левия" клан Кадиеви с "десния" клан Прокопиеви, а "манифеста" е поканата за сватбата, която е платена от Америка за унищожението на България.
цитирай
6. blasterica - Използване на университетските пространства за политически и мафиотски цели
16.03.2016 12:24
Искам да добавя и още нещо за ролята на "професорите", участници в новата кощунствена, арогантна измама, слугуващи на двата енерго-мафиотски клана с написването на поканата "Манифест" за участие на народните маси в сватбеното им тържество, което да осигури на двата клана в последствие семейно властово щастие и материално крадливо благополучие.
Ядрената и всяка мафия в България от самото си възникване прибягва до експлоатирането на академичните пространства за политически и мафиотски цели. Вижте в сайтовете на университетите в България. Та те приличат на резервни синекурни служби за партийци от всички партии. За да им бъде по-лесно и удобно на мафиите в това отношение, те създадоха и наложиха закона за развитие на академичния състав, с който и едно магаре , одобрено от други 5 магарета може да стане професор. След това трябва да плати за услугата, като изходи необходимото количество "ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ЕКСКРЕМЕНТИ" какъвто е този манифест, в полза на господарите си мафиоти. Макар и фалшиви и кухи, тези академични титулувания придават привкус на авторитетност на мафиотската пропаганда.
И четиримата мафиотски прислужни "професори" прикриват и укриват същността на нещата. Прикриват собствените си биографии и истинските цели на манифестацията си.
А целта им е ясна вече: "Няма ляво-няма дясно" означава бракът на двата мафиотски клана, единият разпределен "от ляво", другият разпределен "от дясно", който вие открихте.
От друга страна, тази порочна и престъпна система е отрова за културата и образованието на целия български народ, отрова, която го отравя ежедневно и обрича на гибел.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832926
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031