Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2016 17:19 - Стефан Гамизов: Какво като ми личи, че съм болен?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3008 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Абсолютно У-НИ-КАЛ-НО по своят кретенизъм послание към своите фенове е отправил вчера (06/03/2016г.) на Фейсбук стената си енерГЕПИйният "експерт". За да го запазя за историята аз го заснех и сега ще ви го покажа, за да ви вдъхнови за нови жизнени победи. За по-добър преглед и прочит кликнете върху снимката:

image

Ако това е НАЙ-красивата снимка, която той е правил ме е страх да си представя, каква е НАЙ-лошата? Лятна буря през март може да се случи в южното полукълбо на планетата Земя, което ще рече, че "експерта" или е обърнал полюсите на небесното тяло или е преместил физически държавата България в Латинка Америка или Африка, примерно. Малко се е затруднил да ни предаде по-точно, колко хубаво е миришел въздуха, но нека му простим? Съмнявам се, че ТО знае съдържанието и значението на думата СЕЗОН? И как само нарича най-топлата и мека зима, която е имало от като се е родил?

Защо ви разказвам това ли? Много просто! ЕнерГЕПИйният "експерт" е съветник №1 на па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов, който пък е председател на
Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015 г. , която от ЧЕТИРИ месеца вече е прекратила своята дейност, НО отказва да ни покаже заключителният доклад за свършеното от нея. Ето какво четем в сайта на Народното събрание:

Приключване дейността на комисията и обобщаване на Окончателен Доклад
02/12/2015 Временната анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015г. приключи дейността си в изпълнение на т. 1 от Решението на Народното събрание от 19.02.2015г. (обн., ДВ, бр. 16 от 2015г.).

Предстои обобщаване на цялата информация, събрана в процеса на работа на комисията, и внасянето на окончателен доклад, обобщаващ и анализиращ резултатите от извършените проверки и съдържащ конкретни препоръки към съответните институции.

И макар съобщението да е публикувано на 2-ри декември реално дейността на комисията е прекратена още на 11-ти ноември, когато е било последното и заседание. След четири дни стават точно ЧЕТИРИ месеца. А Доклад все още няма и даже не помирисва на него.

А какво общо има "експерта" с липсващият Доклад ли? Много просто! На 31-ви юли 2015-та г. въпросната комисия публикува междинен Доклад, който започва със следната крилата фраза:

"Като външни експерти бе привлечен екипът от Гражданска лига за България с председател Стефан Гамизов, които участваха в обработката на събраната, но за услугите им не бяха направени никакви разходи от полагащите се в бюджета на Комисията."

Повече за междинният Доклад можете да узнаете или да си припомните в "
Комисионната на Стефан Гамизов за доклада за енерГЕПИката".

Предполагам, че сега Валери Симеонов не само не иска (пак) да НЕ плати на "експерта", а вместо това даже му иска пари, за да му позволи да състави окончателното съчинение. А вместо да си плати "родолюбивият" енерГЕПИк предпочита да се разсейва, да обикаля по света и унас и да се занимава с изобразително изкусво, астрофизика и поезия едновременно?

Георги Котев



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9870716
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930