Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 11:39 - Какво търси Мартин Димитров под Иван Искров?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1673 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Миналата седмица всички "национално отговорни и народо любиви медии" ни спукаха тъпанчетата на ушите да ни повтарят, как народният слуга Мартин Димитров и компания били осъдили Българска народна банка (БНБ) да предоставила информация за финансовите възнаграждения ня Управителният съвет, по времето на Иван Искров. За протокола ще напомня, чрез вестник "Дневник":

Мартин Димитров: БНБ загуби делото, очакваме да съобщят заплатите и бонусите

"Върховният административен съд (ВАС) е решил делото за засекретените заплати на управителя и подуправителите на БНБ в полза на депутатите от Реформаторския блок Петър Славов и Мартин Димитров, които искат пълна прозрачност по въпроса.

"Решението излезе вчера. До седмица очакваме подробни данни какви възнаграждение са си раздавали в централната банка през 2014 и 2015 г., преди и след фалита на КТБ", каза пред "Дневник" Мартин Димитров.

В иска си депутатите от РБ са посочили, че огласената по-рано обща информация за възнагражденията на Управителния съвет трябва да се персонифицира. "Необходимо е също разяснение на разликата от около 117 хил. лв. в бонусите, които шефовете в БНБ са си раздали пред първото и през второто шестмесечие на 2014 година", обясни Димитров.

Според справката допълнителните възнаграждения в първите 6 месеца на 2014 г. преди фалита на КТБ са 557 000 лева, а сумата за вторите 6 месеца е намаляла до 440 000 лв. "След казуса КТБ явно ги е хванало срам и възнаграждението е понамаляло", коментира по-рано депутатът.
"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image

Вижте хубаво времевият интервал през който слугата Димитров е председателствал парламентарната комисия по икономика и енелГЕПИка!
А сега обърнете внимание през коя година е издадена следната служебна бележка (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху нея):

image

А, да! За малко да забравя да ви подсетя. Обърнете, също така внимание, в коя компания е работило лицето, комуто е издадена въпросната бележка, а също така и сумата, която той е получил в рамките на само ОСЕМ месеца от календарната 2012-та година, само в тази компания. Но това далеч не е всичко! Богопомазаният енерГЕПИк през същата година е работел на още МНОГО места и е получавал още МНОГО пари. ЕТО ги:

image

Останалите ШЕСТ служебни бележки, потвърждаващи верността на последната таблица можете да видите в материалът "
ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи". А после сравнете сумата получена от счетоводителя Андонов (той действително е такъв по професия, а не е енергетик) със сумите, които слуга Димитров иска да узнае, за възнагражденията от БНБ. 
Тези справки и данни не съм ги получил по съдебен ред, но въпреки това ги имам и ви ги показвам. Тези справки Димитров и НЕ СИ ПОМИСЛЯ да ги изиска и да ви ги покаже! Защо ли? ЗАЩО ЛИ? Защо?

Когато влезе в сила съдебното решение БНБ ще покаже данните за възнагражденията на ръководството на БНБ. И какво ще последва от това? Ще се върнат ли откраднатите пари от КТБ? Искров и компания ще върнат ли възнагражденията си? Ъ-ъ! НИЩО! Нищо няма да последва, но
"национално отговорни и народо любиви медии" ще превърнаг един престъпник, какъвто е Димитров в герой.

А ако бъдат разкрити неговите (на слугата) престъпления, какво ще последва? Ще спре източванета на енергетиката. В момента той членува едновременно в цели ДВЕ от обща ТРИ парламентарни комисии, които се занимават с енерГЕПИка. Една от комисиите, в които той членува беше създадена преди близо ЕДНА година (19-ти февруари 2015-та), с мандат от ДВА месеца, но в последствие продължен до 30-ти ноември 2015-та г. Проведе общо 28 заседания, от които 26 СЕКРЕТНИ, защото тук ги разобличих, че плетат нови престъпни схеми. Вече ДВА месеца след законно определеният мандат на комисията тя не публикува задължителният заключителен ДОКЛАД за дейността си. Последно по темата съм писал в "
Аз Гамизов съм голям, вие блейте аз ще ям".

image

Така, вме
сто слугата Димитров да ни осветли за случващото се в сектор енерГЕПИка той се рови в мръсното бельо на Искров, за да изпълнява поръчките на кукловодещата го Държавна сигурност.

А през това време енерГЕПИката ще продължава да ни ГЕПва!

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9884034
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930