Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 10:49 - На си ти пирамидите, дай си ми мумията!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.12.2015 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така би следвало да изригне в лицето на премиера Бойко Борисов новоизлюпеният опозиционер Радан Кънев, който занимава с неподредените си мисли целокупният български народ вече няколко дни подред и краят не му се вижда. Защо, обаче, правещият се на мъж "политик" не го прави? Защо? Защо ли? ЗАЩО?

image

Защото зависи от това, колко е добра мумията и колко полза носи на кукловодите, на разбеснелият се напоследък "политик". А мумията е негов близък съратник и още по-близък саратник на ментора му Иван Костов. Всички от сдружението Демократи за смърт на България (ДСБ). Преди повече от половин година мумията Иван Иванов беше спусната да оглави Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР) и от тогава не пести сили да мародерства над всичко що се движи по територията .

Само преди броени дни ви показах последната снимка на мумията, в компанията на съмишленици, в хотел "Шератон" (все още известен с това име), да кроят планове за още по-жестоко затягане на въжето около вратовете ни. Не си ли спомняте?

image

На снимката мумията е под №5. Забелязвате ли, колко достолепно горда е от важната роля в поредното си престъпление? (Подробности в "
Снимка на деня - Енергопоробителите".)
Снимката е повече от показателна и за истинските намерения на мъжът "политик" Радан Кънев да промени Конституцията на България, за наше "добро". От дясно на мумията, под №4 се забелязва светлата осанка на ЧЕП Владимир Уручев, който в миналият мандат на Борисов ТРИ ПЪТИ препика Конституцията, за да може да източи стотици милиони левове от АЕЦ "Козлодуй" и Държавно предприятие "Радиоактивни отпадъци" (ДП"РАО"). Лично съм питал мумията (на 21-ви март 2013-та г., на площада в град Кюстендил), защо не предприемат нищо срещу ЧЕП Уручев, а тя ми отговори, с характерният си мазен гласец - Нищо не може да се направи.

Така и "политикът" Кънев сега нищо не може да направи, освен да се гаври със жертвите, като през 5 минути им обяснява, през някоя "медиа", как хем ще е опозиционер, хем щял да остава в някакви групи и коалиции, да подкрепял някого си за нещо, но само не някой от нас.

Полико-енерГЕПИйната мафия няма цвят или идеология. Те са всички до един. За робите остава да вЕрват на един или друг имитатор и да се джавкат помежду си, докато мумии и "политици" не спират да ни мародерстват.

Георги Котев



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9882278
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930