Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 10:19 - ДС-офицер Ерменков: Уискито за нас - електрошокът за вас
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1271 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.12.2015 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Продължава френетичната кампания на политико-енерГЕПИйната мафия, направлявана от въздесъщата Държавна сигурност, с любезното съдействие на всички "националноотговорни медии", по подготовката на робите за предстоящият електрошоков удар - стартирането на (не)зависимата енергийна борса. Вчера на сцената беше пуснат висшият офицер (твърди се, че вече може да е станал полковника, а може даже и генерал) на ДС Тасков Ерменков, по ДС телевизията бТВ (ТУК - но предупреждавам, че записът е с дефекти и картината накъсва).

image

Но понеже, защото, обаче бТВ не са си направили труда да свалят престъпното словоблудство на Ерменков в текстов формат ще се възползвам от услугите на друг ДС слуга - в-к "24 парцала". Ето есенцията от там:

"
В добрия сценарий цената на тока може да скочи с 15 процента, а в лошия – с до 30-35 процента. Това посочи пред bTV депутатът от БСП и експерт по енергетика Таско Ерменков.
Според него, ако либерализацията на пазара се прави „умно и постепенно”, подобен голям скок няма да има. „Ако въведат малко по-плавен период на въвеждане на борсовите цени с по-дългосрочен хоризонт, скокът няма да бъде толкова голям”, допълни Ерменков.
Цената на тока не може да бъде цената на уискито и потребителя да избира дали да си го купи, или не”, допълни той.
"

Защо бе, другарю Ерменков, защо бе, плазмодий нещастен, защо бе, отрепко безподобна? ЗАЩО да не можем да си избираме ток с различна цена? Защо ма, проститутко ненаситна? Такова нещо няма даже в "Капитал"-ът на Карл Маркс?

image

ЛЮБОПИТНО, нещо което "24 парцала" са пропуснали да споделят с читателите си, от "аргументираната" обосновка за необходимостта от поскъпване на тока, на престъпник Ерменков. Според нищожеството търговците на тока тепърва ще започнат да наемат персонал и офиси, и това щяло да ги вкара в разходи, които ние трабвало да плащаме през по-високата цена на тока. На практика ДС се изповръща в лицата на робите!

Търговците на ток вече повече от 10 години изцицват кръвта на останалите на територията роби, чрез скритата приватизация на най-големите, най-евтини  и 100% държавни (т.е. (уж) наши) производители на елекроенергия - АЕЦ "Козлодуй", ТЕЦ "Марица Изток 2" и НЕК.
Ето как е ставало тава през последните години само с най-големият и най-евтин производител - АЕЦ-а:


image

Графиката е от последният (за 2014-га) Годишен отчет на централата. Горната (лилавата) част от графиката е делът на "честните" частници, които се разплащат с политико-енерГЕПИйната мафия за да продължава да ни довършва.
От екрана българоубиеца заявява, че говорел като "експерт", но той няма и 1 секунда трудов стаж в енергетиката. Всеки слуга на ДС е "експерт" по това, което му нареди водещият офицер?

Миналата седмица на сцената ни "забавляваше ДС доносника Хабов ("
Държавна сигурност предупреждава - поевтиняването на тока убива"), а в антрактите ни пускат отровната миризма на Теменужка ... вие се сещате коя.

Предвиждам човешки трагедии на разчувствани зрители, след поредния убийствен спектакъл на Държавна сигерност.

Георги Котев




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841225
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031