Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 10:19 - Държавна сигурност предупреждава - поевтиняването на тока убива
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1815 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.11.2015 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Макар и в завоалиран вид, но практически точно това е заявил вчера във Варна един от отявлените доносници на ДС Иван Хиновски, с прякор Хабов, и нарочен от същата ДС за един от многото енерГЕПИйни "експерти" у нас. За това съобщава ежеднивникът на фондация "Америка за (унищожаване на) България" в-к "Дневник", в материала

Енергийната борса щяла да тръгне на 11 декември

Не съветваме битови потребители, т.е. етажна собственост, да тръгват на този опасен експеримент да излизат на свободния пазар. Индустрията от своя страна трябва да търси излизане на него. Това каза председателят на Българския енергиен форум Иван Хиновски, цитиран от агенция "Фокус".
"Има такива случаи до момента, но те са неособено удачни за опиталите, защото се получават сравнително по-високи и неясни цени заради липсата на развит пазар", допълни Хиновски.


Доносник Хабов не се хАби да ни даде конкретни примери, които бихме могли да проверим и да се убедим в истинността на словоблудствата му. Има ли изненадани?


image

На интернет сайта на самата (не)зависима борса (ТУК) няма посочени правила за участие в сесиите и !!!

За да издевателства над нас и да подготвя поредното ни разграбване доносник Хабов получава пари, наши пари, от министерството на енерГЕПИката, като обикаля областните центрова не страната, за да "разяснява", колко е опасно да направим живота си по-лек, по-добър и перспективен. За турнето на Хабов и компания ви разказах в "
София остава на тъмно от 2016-та година", където става ясно, че подобни съзаклятия ДС ще проведе в 26 от 28-те области на страната, без София-град и София-област.

В официалното съобщение на Министерството на енерГЕПИката (
ТУК), за мероприятието в което се вихри доносник Хабов се казва буквално следното:

"Целта е потребителите да получат отговори на своите въпроси относно преминаването към свободен пазар на електроенергията, което предстои да се случи поетапно от началото на следващата година."

Е, вече знаете отговорите? Ако междувременно не сте успели да зададете въпросите си това си е ваш личен проблем и ни занимавайте с тях политико-енерГЕПИйната мафия, за да си нямате неприятности. Наясно ли сме?


image

Доносник Хабов е винаги на разположение, котаго трябва да се извършва поредното гигантско престъпление в енерГЕПИката. И далеч не е сам в усилията си. Да живее Държавна сигурност! А България и българите ... кучетата ги яли.

Георги Котев


image
 



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878301
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930