Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 15:09 - Стефан Гамизов: Терорът в Париж улеснява престъпленията ми
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2420 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.11.2015 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Такова откровение отправя енерГЕПИйният "експерт" от Фейсбук стената си само 34 часа след трагичните терористични актове във френската столица Париж, от петък - 13-ти ноември. Не вярвате? Убедете се сами:

image

За да разберете правилно посланието на "експерта" ви напомням, че той е съветник №1 на па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов, който от половин година ръководи т.нар. "
Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015 г.". Въпросната комисия беше създадена от парламента (независимо от съществуването на постоянно действаща комисия по енерГЕПИка, под председателството на Д. Добрев) в краят на февруари 2015-та г., за срок от ДВА месеца.
Още на ВТОРОТО и заседание тя беше изобличена в прокарване и разширяване на вече съществуващи престъпни практики (припомнете си от "
Новата цена на тока ще ви радва, като песен ... па(т)ри(оти)чна песен."). В резултат на направените разобличения, единствено и само в този блог, считано от следващото заседание (№3) и до ден днешен всичките седянки на престъпната депутатска групичка са ЗА-КРИ-ТИ, т.е. секретни ("Извънредната парламентарна па(т)ри(оти)чна комисия по енерГЕПИка стана частна?"). Близо тридесет седянки зад затворени врати!!!
Групичката не свърши никаква полезна за нас работа, но продължи да имитира дейност (разбирай - да скалъпва нови и прикрива стари престъпни схеми) и след крайният срок на гласуваният и мандат. Преди началото на лятната ваканция на парламента беше гласувано продължаване мандата на комисията до 30 ноември 2015-та г. А групичката около тандема Симеонов-Гамизов излезе с един трагикомечин пасквил за свършената от тях "работа" ("
Бомбата в Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката").
След ваканцията продължи практиката да се провеждат тайни седянки, до ... ДВА дни преди атентатите в Париж. Ето го и дневният ред на последното заседание (оригинал ТУК):

image

Изслушване на директорите на двете НАЙ-ГОЛЕМИ и 100% държавни електропроизводствени предприятия. И двамата са господа и инженери, но не и за неграмотните чиновници в НС, които ги разграничават. А това че липсва ТЕЦ пред "Марица Изток 2" е "техническа грешка". Въпросните особи бяха привиквани и разпитвани и през пролетта, но във междинният отчет от лятото не беше констатирана кражба от тях или нарушения при тях, пък макар и за 1 стотнка. Сега пак са си чешали езиците?

И изведнъж се случват терористичните атаки в Париж, от петък 13-ти. 34 часа по-късно Гамизов пльосва горното послание на стената си във ФБ и се заема със спешни мерки по доразграбването НИ. Ето защо през настоящата седмица не е проведено ново заседание на комисията, нито пък насрочена друга дата за такова. Членовете и съветниците и са заети.... Вие се сещате с какво?

Пак напомням, че удълженият мандат на комисията е до 30 ноември, което означава поне още ДВЕ заседания или поне отчитане с окончателен Доклад за дейността и. Не се случва нито едното от двете.

В денят на атентатите и два дни след последният разпит на директора на АЕЦ-а от комисията на Симеонов предприятието пуска доста странна оферта за продажба на електроенергия, с която ви запознах в "
Шифърът на АЕЦ "Козлодуй"". Има ли връзка между тези събития и каква е тя все още не е установено, но разследванията продължават.

Аз само си водя записки тук, за да не пропусна след време някое от "геройствата" на Гамизов, Симеонов и компания.

Георги Котев

Още по темата в "
Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката"




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875728
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930