Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2015 10:09 - Кога е сватбата на Стефан Гамизов и Валери Симеонов?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3296 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 24.09.2015 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов си има телевизия СКАТ, а енерГЕПИйният му "експерт" Стефан Гамизов практически не излиза от студията на патрона си. Как човек да не се замисли, на къде духат ветровете? Сигурно ще е много скоро?

image

От последните ШЕСТ предавания "Паралакс", с водещ па(т)ри(оти)чният депутат Валентин Касабов (сигурно ще е кум?), качени на сайта на СКАТ ТВ ЧЕТИРИ са с участието на Стефан Гамизов. Какви чувства! Какви страсти! Каква любов!

Тези шест предавания са само за месец юли и началото на септември, без почивният август. Снощи (23/09/2015г.) приятел във Фейсбук написа че Гамизов пак щял да говори за енерГЕПИката, но опитите ми да го видя в реално време (през интернет) удариха на камък, по вина на сайта на телевизията. Ако наистина пак е гостувал това прави 5-и път, за по-малко от два месеца. Дали има друг подобен случай в световната телевизионна практика?

Какво е характерно за поведението на "експерта" в тези предавания. Ще отбележа само най-важните.
1. Никога не носи и не показва нито една страничка, нито един ред документ, с който да подкрепи и потвърди безкрайните си кухи словоизлияния. Не носи и не показва даже прословутия проекто-закон (
Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката), с който младоженците Гамизов-Симеонов уж искали да прекратят предсрочно дългосрочните договори с двата "американски" ТЕЦ-а, а на практика цели точно обратното - да ни бръкне на всички нас в джобовете за много над 3 000 000 000 (тримилиарда) лева. Като е толкова добър този проекто-закон защо не го носи в студиото и да обяснява страница по страница ползите му за народа? А? А отговорът е повече от прост - комисионните от прокарването на този проекто-закон ще осигури щастливото бъдеще на семейството до дълбоки старини.
2. Вместо документи от екрана на предаването се показват единствено и само фотографии на неудобни за плановете на младото семейство персони. Казано по-кратко Гамизов неистово прави внушения за кадрови промени в структурите на енерГЕПИката, за да се улесни пътя към бъдещите сватбени тържества. На практика ставаме свидетели на ритане под масата на различни крила на политико-енерГЕПИйната мафия и нищо друго. Нищо добро за всички нас.
3. Неизменно във всяко свое участие Гамизов не забравя да спомене, че някой го заплашвал да го убие или колко много бил застрашен животът му. Цъ-цъ-цъ...! Ти да видиш? Другият "тъжен" момент в излиянията му е хленченето, че националните (ефирните) телевизии са го разлюбили и не са го канили от дълго време, за да ни "светне" за проблемите в енерГЕПИката. МЪКА!

В предаването от 2-ри септември ...

image

... докато Касабов разговаря със зрител по телефона Гамизов си чете съобщенията (от мобилния телефон) от ... вие се сещате кой?

И кога ще е сватбата все пак? Не разбрахте ли? Когато и ако успеят да прокарат проекто-закона си. В денят в който той бъде публикуван в "Държавен вестник" на следващият ден ще започнат тържествата.

Георги Котев



Гласувай:
6



1. alexs - То ясно защо плюеш Гамизов защит...
24.09.2015 12:28
То ясно защо плюеш Гамизов защитнико на зеления октопод в енергетиката! Нали Гамизов е срещу америкианските централи и скъпия фотолтаичен ток!
цитирай
2. gikotev - Re: То ясно защо плюеш Гамизов защит...
24.09.2015 12:46
Аз не плюя никого и нищо, а само изнасям и анализирам ФАК-ТИ! Тези, които обичат (по стар български обичай) да плюят са такива, като теб. ЧЕ-ТИ ВНИ-МА-ТЕЛ-НО преди да коментираш! МНОГО ВНИ-МА-ТЕЛ-НО! Гамизов НЕ Е против "американските" (слагам ги в кавички, защото само така ги наричат, но не се знае чии са въобще) ТЕЦ-ове, а имитира противостояние, за да ни окраде, в това число и теб, борецо за правда и свобода. Точно това е причината кумирът ти Гамизов нито веднъж да не покаже в студиото на СКАТ ТВ проекто-закона им със Симеонов, който уж ще те освободи от "американците". Точно по същият начин стоят нещата с ВЕИ-тата, които ненавиждаш, защото любимите ти "медии" така са те подковали, разчитайки на кухината в главата ти. Нищо лично!
Не разчитай на това, че бъдещите ти коментари ще намерят място на блога ми (модерирам ги), ако преди това не започнеш да четеш и мислиш.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833214
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031