Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2015 11:09 - Стефан Гамизов: (олиго)Ф(р)еновете са ми най-скъпи
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 10909 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 08.08.2015 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето какво пише на своята си Фейсбук стена енерГЕПИйният "експерт" по повод публикуваният в края на юли, на сайта на Народното събрание, Отчетен доклад за дейноста на временната комисия за разследване на сектора, под ръководството на па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов:

image

Това е същият този доклад, който ние вече детайлно, може да се каже - под лупа, разгледахме и оценихме, като водеща световна класика на глупостта, кретенизма и некомпетентноста, гарнирани с безгранична алчност, за сметка на кретено-поклонниците му и целият български народ.
Нека си ги припомним!

Бисери от доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката

В първата част "експерта" показва "умение" да не прави разлика между графика на динамиката в потреблението на електроенергия, през годините, с графика на динамиката в ценообразуването на електроенергията. Пак тук виждаме, как той ни залива с поток от безсмислени думи, за (не) ни обясни истинските причини за финансовото затъване на НЕК, вместо вместо само да ни покаже делът на НЕК в износа на електроенергия, за последните години.

Бисери от Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката 2

Тук видяхме имитацията на атака срещу двата американски ТЕЦ-а, чиято крайна цел е да ни ограбят с още над 3 000 000 000 (три милиарда) лева.

Бисери от Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката 3

Откровено злобната, но по кретенски глупава, атака срещу ВЕИ-сектора (производителите на електроенергия от възобновяеми източници), която много повече намирисва на изнудване, отколкото на държавническа позиция. Подозренията за изнудване се появяват от факта, че повечето "виновници" не са упоменати поименно. Така им се намеква, че ако си платят между този и окончателния доклади (в края ня есента) може да не бъдат "изобличавани" и преследвани?

Бомбата в Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката

В целият доклад няма и една буква, за нарушения или престъпления в двете НАЙ-ГОЛЕМИ, 100% държавни и най-важни електропроизводствени предприятия - АЕЦ-а и ТЕЦ МИ2, пък било то и за 1 стотинка. И това се случва в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС? Как става така?
Ами така! Който се плаща - той е "чист". Само дето тези платци първо бъркат в нашите джобове и после се разплащат с политико-енерГЕПИйната мафия.

От Фейсбук заклинанията му: "
Истина е, че имам отношение към него, но по-голямата истина е, че това е само началото на разкриването на 100%-та истина за ужасяващите злоупотреби, кражби и мърсувания за сметка на клетниците в България в енергетиката!"

Но итова не е всичко! Един ден преди да се похвали с учебника си по енерГЕПИка той си позволява друга, още по-жестока гавра с (олиго)ф(р)еновете си:

image

На практика цената на тока, за всички скочи и това ще го усетим съвсем скоро, по цените на стоките, които производителите ще трябва да произвеждат с по-скъпа енергия. А Гамизов, как само се гаври с
(олиго)ф(р)еновете си, а? Поздравява "борците" от па(т)ри(оти)чният фронт! А на следващия ден нарича всички нас клетници ...

Но и това не е всичко, в коварните практики на този "експерт". Обърнахте ли внимание, как и в двата си поста във Фейсбук, той поставя "тока" и "цената на тока" в кавички? Защо "тока" му е все в кавички??? Обикновено, по правилата на българския език, дадена дума в изречението се поставя в кавички, ако тя носи двусмислен характер, така като аз поставям "експерта" в кавички, котаго говоря за него. А какъв може да бъде двуякият смисъл на думата ток?
Сещате ли се?
В английският език думата "ток" ("current") означава още "течение", "поток" и още няколко неща. Така експерта иска да ни каже, че докато той се грижи за нашият "ток", на практика той се грижи за собственият си "поток" ... Какъв поток ли? Напрегнете малко фантазията си де! Съвсем мъничко.

Георги Котев



Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Гъзмизов е празен лаладжия без
08.08.2015 11:33
образование и интелект. Той е един от големите шарлатани на нашето време.
цитирай
2. blasterica - Strange Case of Dr Jekyll-Gamizov and Mr Hyde-Ganizoff
08.08.2015 12:08
Гамизов наистина на пръв поглед е странен случай. Но не е невъзможно да бъде дешифриран. Този случай е описан в литературата отдавна.
На светло, той е добрият доктор Джекил, който
се бори с лошите болести на обществото и се жертва в името на клетниците, страдащи от лошите до пълно себепожертване.
На тъмно обаче, той е мистър Хайд, безскрупулен и безжалостен в името на печалбите от мафиотски задкулисни дела в тъмното.
Типичното раздвоение на личността, което e прието за тактика от Гамизов на светло и Гамизов на тъмно напълно обърква. Но е класически пример, описан още в 17-ти век.
И тази \управляваща вече\ психопатия хората приемат за чиста монета. Може би е възможно, ако познаваш само добрия състрадателен и жертвеготовен доктор, без да познаваш мистър Хайд.
Не казвам, че Гамизов е психопат. Напротив, това е човек, който явно добре обслужва интереса на господарите си и собствения си интерес. Само казвам, че прилага за безскупулните си цели една шизофренна тактика, но описана и разгадаема тактика, с което обърква хората, които не виждат в тъмните улици на безскрупулните мафиоти в България.
Проблемът тук е, че Гамизов е толкова нагъл и упорит да се прави на добрия доктор, колкото не би могъл да направи който и да е човек, притежаващ и грам съвест и скрупули. Човекът има безспорен талант.
цитирай
3. blasterica - Уважаеми г-н Котев, След като де...
08.08.2015 14:05
Уважаеми г-н Котев,
След като дешифрирахте Га-низоф, дано читателита да са ви разбрали,
дали бихте направили предположение на кой дявол служи този -низов, защото той е низов играч? Има някакви сведения из мрежата, че той изнесъл фамилията си в Швейцария, след като скъсал връзките си с американските си партньори за търговия с човешки трупни продукти.
Каква централа на световната енергийна мафия се позиционира в Швейцария? Вие, г-н Котев добре познавате разстановките на евергийната мафия, за това си позволявам да задам такъв въпрост. Най-вероятно на нея служи м-р Хайд-низов, правейки се на д-р Джекил из нета?
цитирай
4. gikotev - Re: Уважаеми г-н Котев, След като де...
08.08.2015 14:28
Честно казано не са ми известни подробности от житието-битието-на лицето Га-низоф, а честно казано, не ме и интересуват. Достатъчно е излъчването му на тотален продажник, който е готов да служи, на който и да е, за каквото и да е, за пари и в същото време да се прави на Робин Худ.
Истината е, че енерГЕПИйната мафия има своите крила и секции, не само у нас, но и в Европа и в света. Но те не са строго разделени, а постоянно преливащи едно в друго, като пясъците в дюните на пустинята Сахара. Поради тази причина и е трудно да се хване, коя песъчинка, в коя дюна се намира в момента.
Поздрави и благодаря, за хубавите коментари!
цитирай
5. blasterica - Благодаря за отговора, г-н Котев! ...
08.08.2015 14:43
Благодаря за отговора, г-н Котев! Всъщност, вие ми давате много по-важна информация за организационния модел на глобалната енергийна мафия. Този модел си заслужава да бъде изучен и познаван, защото живота на много хора зависи от това да бъде познаван, както и нашия собствен живот. Ако не познаваш методите на робвладението на робовладелеца си, не можеш да изобретиш методи, за да се бориш за освобождението си от робството му. Затова безкрайно уважавам Вашето дело.
А Га-низов е прозрачен наистина, макар и скрит в тъмното на мафиотските дисперсирани сделки. Неслучайно непрекъснато нарича българите "роби" и "клетници". Дори не успява да прикрива добре истинската си същност на нощен бандюга, леещ крокодилски сълзи, предвкусвайки кръвта на жертвата, с която ще се нахрани - същите тези роби и клетници, и де факто им се подиграва в очите най-безсрамно, като лъже, че ги жали, ожалва, оплаква и ... защитава. А някои от тях дори му вярват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833430
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031