Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2015 20:09 - Бомбата в Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3150 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Двете най-големи и 100% държавни електропроизводствени предприятия в България - АЕЦ "Козлодуй" (2000 МВт установена мощност) и ТЕЦ "Марица Изток 2" (1600 МВт установена мощност) са упоменати в доклада един-единствен път! Това става в самото начало на отчета за далаверите в енерГЕПИката, когато са обявени събеседниците на депутатите, от временната комисия Симеонов:

image

И повече нито веднъж! В тези две предприятия НЯМА престъпления, кражби, корупция и каквото още се сетите. (Лицето Коен, на горната снимка съм го подчертал, защото освен директор на БЕХ, в същото време той се явява и председател на Съвета на директорите на АЕЦ-а - вижте подробности в "
Най-скъпо платеният държавен енерГЕПИк е ... мултак".)

Всички ШЕСТ части на доклада Симеонов-Гамизов можете да изтеглите и видите от ТУК.

Не случайно най-горе посочих установените мощности на двете централи (това е натоварването им, когато работят на 100% от проектната/номиналната си мощност). Сумарно това прави 3600 МВт, при средна натовареност на националната ни мрежа около или малко над 4000 МВт. Така можете да си представите значението и приноса на тези две държавни, т.е. - наши, предприятия в енергийния баланс.

Защо в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов и енерГЕПИйният му "експерт" Стефан Гамизов не забелязаха НИТО ЕДНО престъпление в най-големите, най-важните и 100% държавните производители на ток, пък било то и за 1 стотинка? А?

image

Чувате ли тътена от бомбата? Или тя ви заглуши?

ЗАЩО? ЗАЩО? Защо в най-големите, най-държавните и най-важните НЯМА нито едно престъпление или елементарно нарушение??? Сетихте ли се?

Точно така! Защото там се краде НАЙ-МНОГО! Крало се е, краде се и ще продължава да се краде. И Симеонов и Гамизов са от отбора на "печалившите"! А ние с вас сме от ... вие си знаете от кой отбор? Този блог вече 7-ма година разобличава многомилиардните кражби само от АЕЦ-а.

Ако някой от вас се сети и реши да провери пълният списък на поканените и изслушаните в комисията Симеонов (най-горе) ще забележи, че сред тях не фигурира нито един представител на двата американски ТЕЦ-а или на ВЕИ-индустрията!!! Не ме разбирайте направилно! Аз не казвам, че при тях няма проблеми или нарушения, еле пък при американските ТЕЦ-ове. НЕ! Със сигурност те са ярем за всички нас. НО, важен е принципът! Като проверяваш цялата енерГЕПИка покани и изслушай ВСИЧКИ! Ъ-ъ! В същото време тези два сектора са най-атакувани, нападани и изобличавани в целияj доклад. А тези, които са повикани и явили се на седянките са се договорили за разпределението на баницата? Баницата за Симеонов, Гамизов и цялата политико-енерГЕПИйна мафия. А за нас ... още по-тлъсти сметки.

Още за въпросният доклад можете да научите от:

Бисери от доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката

Бисери от Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката 2

Бисери от Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката 3

Георги Котев



Гласувай:
7



1. debeloto - Уникален си с тия материали! Жалко ...
07.08.2015 20:31
Уникален си с тия материали! Жалко е, че на безсрамниците не им дреме, а и тия, от които нещо може да се направи, правят така, че нищо да не се направи.
цитирай
2. blasterica - Обикновен рекет между мафиоти
08.08.2015 10:10
Докладите Симеонов-Гамизов представляват чист властови рекет на една мафиотска групировка (взела властово надмощие в момента) към друга мафиотска групировка.
В очакване на мафиотското споразумение сме: Рекет даден-Рекет приет!
Ясно е, че Симеонов-Гамизов извиват ръцете на американската енергийна група и ВЕИ-групата, за да получат нещо, някакъв проект, може би рехабилитацията на 5 и 6 блок на Козлодуй или парче от пазара на електоенергия, срещу възможността да не им закачат дългосрочните договори и субсидии, независимо от Чл.101 и 102 от ДФЕС. И противоречията в докладите се дължат на тази рекетьорска тактика. Сякаш са огледало на развитието на мафиотски преговори.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832865
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031