Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 14:09 - АЕЦ "Козлодуй" се прави на мъж, за да ни "обгрижи" (допълнена)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1715 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.07.2015 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди малко управата на АЕЦ "Козлодуй" счупи кретеномера! Току що бяха публикувани поредната доза оферти, за продажба на електроенергия, за т.нар. "свободен" пазар на електроенергия, т.е. за "честните" частници. Какво е различното от началото на годината и даже от години на сам? ЦЕ-НИ-ТЕ! (Актуалните оферти можете да видите ТУК, до момента на тяхното временно архивиране и последващо изтриване, за да не оставят следи.) Те изглеждат така:

image

Това са офертите с НАЙ-ВИСОКИ цени от началото на годината до днес!!! Предишният рекорд се държеше от оферта през месец януари 2015-та г., когато още не беше въведена електронната търговия и тя изглеждаше така:

image

В края на месец май оферираните цени паднаха до:

image


А от както тръгна електронната търговия, преди по-малко от месец, беше достигнато ново дъно:

image

И изведнъж днес - необосновано висок скок на оферираните цени!!! Няма абсолютно никаква пазарна логика, освен изкусвено да помпат общественото мнение, че поскъпването на електроенергията е неизбежно.

Днешното действие на АЕЦ-а контрастира рязко с хленченето на изпълнителния си директор, от последната неделя, по БНР, където рИвеше, че губел дългосрочни договори, заради неяснотата с ценовата политика на КЕВР. (Подробности вижте в "
ОПАСНО! АЕЦ "Козлодуй" се управлява от неадекватен директор".) Сътресението, което изкуствено създават не помага на никога, още повече - на самата АЕЦ. Но като си роден кретен, кой може да ти помогне?

ВАЖНО Е ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ, че АЕЦ-а никога не публикува резултатите от проведените търгове и така прикрива следите на престъпните си практики. На практика - крие на каква цена и в какво количество е продала стока, която принадлижи на всички нас!!!

ДОПЪЛНЕНИЕ! Привечер забелязах, че култовите оферти са били премахнати. Не е ясно дали тази публикация е повлияла или не. Ядрената мафия следи блога ми, но не ми дава отчет за действияти си, които ги провокирам да вършат. 
Все едно горната снимка с рекордно скъпите оферти е автентична. Ще видим, какво ще измислят в близките дни???


Георги Котев



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9872327
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930