Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2015 10:09 - Как АЕЦ-а продава нашият ток
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1626 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 05.07.2015 10:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера ви показах как "Цената на тока от АЕЦ-а е по-висока от ... в Скандинавия", но за пълнота на картината е хубаво да видите и се запознаете с механизма, по който се постигат тези "ползи" за всички нас.

image

Основният панел, на който почти ежедневно вече се изнасят нови или претоплени (недоизконсумирани стари) оферти можете да видите ТУК. Ако натисните върху кръгчето с буквата "i", в последната колона на таблицата (Детайли) ще можете да разгледата по-подробно параметрите на офертата. В долния край на офертата се появява банер "Изтегли оферта". С кликане на мишката върху този банер ще ви се появи електронна таблица със следната форма:

image

Сивите правоъгълници и единственото жълто (!!?? интересното е, че започва с "ОТ", но не завършва с "ДО", т.е. няма горна граница ???) се попълват, след което частния търговец изпраща офертата на посоченият най-долу имейл.

Какво се случва след това? Не е много ясно и сигурно, но нека видим, какво казва по този повод самата АЕЦ. В основният панел на електронната търговия най горе има линк "
Указания за участие". Активирането му ще ви покаже:

УКАЗАНИЯ КЪМ ТЪРГОВСКИТЕ УЧАСТНИЦИ ЗА УЧАСТИЕ В ЕЛЕКТРОННИ ТЪРГОВЕ, ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АЕЦ КОЗЛОДУЙ" ЕАД
Аз реших да ви покажа само най-интересната част от тези указания:

image

АВТОМАТИЧНО ???? Просто нЕма начин да не им повЕрвам !!!!!

В този блог има десетки, ако не и стотици доказателства за най-различни манипулации и откровени престъпления от страна на дружеството АЕЦ "Козлодуй", но ще ви напомня само най-последното, от преди точно ДВА месеца и пак свързано с търговията с електроенергия:

Последното престъпление на шефа на АЕЦ-а разкрива още по-голямо на партийно-енерГЕПИйната мафия.

АЕЦ-а влезе в обяснителен режим и ... вонята се разнесе.

Само за тази далаверка директора на АЕЦ-а (Дим. Анг.) вече трябваше да е изритан от поста, подведен под отговорност и разследван, но вместо това политико-енерГЕПИйната мафия му гласува още по-високо доверие, да продава още по-големи количества от държавната каца (
Иван Костов успешно приватизира и ... АЕЦ "Козлодуй"), по още по непрозрачен и съмнителен начин.

"След приключване на класирането се генерира протокол с резултатите ... "

Знаем, знаем, знаем, ... Вие сте факири по генерирането на протоколи. Друг е въпроса, до колко генерираната в тях информация е достоверна???

Така се извършва търговията с продукцията на 100% държавното предприятие, най-големият и най-евтин (не е сигурно ??? - виж "
Цената на тока от АЕЦ-а е по-висока от ... в Скандинавия") производител на електроенергия, в момент, в който на нас ни налагат ново поскъпване.
Така е, защото трябва да се краде, уважаеми дами и господа. Трябва да се краде от всички нас! Трябва да се ГРА-БИ! Поради тази причина собствениците на предприятието, т.е. всички ние, нямаме право да знаем, какво количество и на каква цена е реализирана подукцията му (нашата собственост). Разликата между действителноста и мъглата отива ... сигурно се сещате къде?

Замислете се само върху един елементарен факт! В най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС няма нито едно разкрито престъпление, пък било то и за поне 5 стотинки, от най-голямото и 100% държавно електропроизводствено предприятие - АЕЦ "Козлодуй". Възможно ли е това???

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883386
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930