Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 09:09 - Герберастко недоносче се изходи пред вентилатора (допълнена)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2809 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 23.06.2015 18:44


Името му е Делан Добрев и е един от най-приближените съратници на мутрата-премиер Борисов. Ето как се е изходило недоразумението вчера по (из)родната НОВА ТВ, а после препубликувано от парцал "Стандарт":

image

Щял да създава нова специална комисия по въпросите на енерГЕПИката, в парламента, която ще продължава да ни пръска със съдържанието пред вентилатора.

А ето каква е реалносат!!!
В парламента в момента вентилират цели три комисии свързани с енерГЕПИката. Цели ТРИ!!!  Недоносчето Делянчо е председателче на основната от тях -
Комисия по енергетика. Ако си направите труда да се запознаете с дейноста на ръководената от туй комисийка ще се убедите че тя не е заседавала нито веднъж в периода от 31-ви март до 21-ви май 2015-та г. ЦЕЛИ 50 ДНИ!!! През цялото това време се знаеше прекрасно, че има проблем с бъдещото повишаване на цените на тока, но вместо да работи по проблема недоносчето си развяваше панталона на екскурзия в Съединените американски щати. Сега ще си викне нова комисийка, за да получи нови бонуси към заплатата си, за наша сметка, за да продължи да ни вентилира изпражненията си.
Втората групичка за източване на енерГЕПИката е специално създадената
Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31.01.2015 г. Както многократно вече съм ви разказвал тук (вижте последно Мотиви за замразяване цената на електроенергията) тя "работи" практически на 100% на тъмно. 18 от 20-те проведени заседания са секретни, а стенограмите от първите две публични заседания - са свалени/скрити от сървърите на НС!!!!
Третата групичка в НС имитира контрол на дейноста на КЕВР (Комисия за енергийно и водно регулиране). Тези мизерници не си струва да ги обсъждаме.
Сега недоносчето ще прави четвърта група!!!! И тя ще свърши точно толково полезна работа, колкото и сега "работещите"???

В същото време нито дума за ролята на рекордния износ на електроенергия в цялата история на България!!!! Нито дума за изваждането на най-евтините и 100% държавните АЕЦ и ТЕЦ "МИ2" от микса на НЕК за евтиния ток!!!! Нито дума за срива от над 25% в цената на тока от АЕЦ-а за "честните" частници от началото на годината до сега!!!! Нито дума и нито един осъден за грабежите на милиарди от системата!!!

image

ДОПЪЛНЕНИЕ!
За втори път само този месец, а също така и за всичките 6 години, откакто списвам в този блог, модераторите си позволяват да свалят статията ми от класацията на най-четените и по този начин съдействат на енерГЕПИйната мафия, ограничавайки кръга на хората, които ще се докоснат до истината за нейните престъпления. Парадоксално, обаче, това засилва интереса към писанията ми, което не ми дава право да се оттегля от този сайт ... за сега. Въпреки това ще продължавам да си вода статистика на манипулациите. Един ден ще им представя сметката. Официални предупреждения за манипулативните инвазии не съм поручавал.

Георги Котев



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9885393
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930