Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2015 09:34 - Изтече най-секретната информация от Народното събрание.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3987 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди точно два дни ви информирах за това, как "Утре - седянка на енерГЕПИйната мафия на високо ниво." Сега ще научите, какво точно се е случило на въпросната мафиотска седянка, проведена в сградата на НС, въпреки нейното засекретяване. Но нека започнем по хронологичен ред.

image

Видно от анонса за седянката, от интернет-страницата на НС тя е насрочена с начален час 16:00 часа. И, което е НАЙ-ВАЖНО, е напълно засекретена за журналя и гражданя!!! Но какво се случва точно ЕДИН ЧАС и три минути след началото на седянката???

image

В 17 часа и 03 минути БТА вече публикува новини от седянката!!!!!!!!!!! Уаааааааааааоооооооооооуууууууууууууууууууууу.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кога успяха? И, как успяха, след като седянката е закрита за журналя? Кога успяха "политиците" от комисията да се похортуват с високопоставените енерГЕПИйни мафиоти, да изведат есенцията от седянката, да я доложат на слугинажната журналистика и тя да я публикува????

image

На снимката, от ляво на дясно, посланика на Испания в София, Жаклен Коен и Димитър Ангелов. Последните двама са участвали във вчерашната "тайна" седянка, а после Коен изпява новината на журналята.

За какво всъщност става въпрос? Отговора е много прост! Имаме класически пример за съгласувани престъпни действия на родната медийно-политико-енерГЕПИйна мафия в услуга на частни американски компании и в ущръб на всички български роби. Промиването на мозъците на робите трябва да ги убеди, че ако държавната компания НЕК не изтегли ЕДИН милиард лева външен дълг (отделно от онези 16 млрд.), за да се издължи към двата ТЕЦ-а 1334 годишната държава България ще изчезне от лицето на Вселената.

Нито БТА, нито която и да е друга "национално-отговорна медиа" не публикува и една буква, за рекордния износ на електроенергия в историята на страната и мизерния дял на НЕК в този бизнес (под 0,5%). Защото ако НЕК си върне позициите в търговията с ток към съседите (каквито е имала до края на 2010-та г.) не е нужно да се взима никакъв заем, но на много родни престъпници ще им изтънеят джобовете.

Въпрос към дУпедатите, засекретили седянката - не трябва ли сега лицето Жаклен Коен да бъде подведен под наказателно преследване за издаване на държавна тайна? И - какъв е смисъла да засекретяват седянките си, след като още по време на провеждането им съдържанието им се разпространява по "медиите"???

Ако това е държава то аз съм първата двугърба камила, която е кацнала на пръстените на планетата Сатурн и сега предава репортаж от там, за земляните.

Аз дочух песнопението на лицето Коен късно снощи, от в-к "Дневник" (най-щедро спонсорираната група-"медии" от фондация "Америка за България" - над 6 000 000 лева!!!), в материала


Дългът на НЕК към американските "Марици" расте с часове

За тези от вас, които си направят труда да прочетата статията на "ДНевник" препоръчвам да обърнат внимание, че независимо, че се цитира лицето Коен "медиата" не публикува негова снимка!!!! Причината е, че те нямат такава!!!!

Георги Котев



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832418
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031