Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2015 10:09 - Бойко Борисов отвръща на присмеха на шейха на Катар.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5095 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 25.05.2015 10:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера ви разказах за това как "Шейха на Катар се напика от виц на Бойко Борисов", по време на скорошната правителствена визита в богатата арабска държава. И след като стана ясно, че шейха не яде доматите с колците, и няма да се върже на селските хитрини, на момченцето от Банкя, да му отпусне милиарди, за "усвояване" на 7-ми енергиен блок в АЕЦ "Козлодуй", нашето бабит предприе контра мерки. Нареди повишаване на мощноста на 5-ти енергиен блок, над нивото от момента на срещата му с шейха (50%), а също така и над нивото, обявено от директора на Електроенергийния системет оператор (в края на миналата седмица по БНР - 70%). Тази сутрин натоварването на 5-ти блок в АЕЦ-а е както следва:

image

По време на срещата му с шейха тя беше:

image

... и се установи на 50%.

В края на миналата седмица, по Българско национално радио (БНР), изпълнителния директор на ЕСО Иван Йотов заяви буквално следното:

Прогнозите водят до един извод, а той е, че може да ще се наложи непълно натоварване на блока на АЕЦ "Козлодуй", който по план трябва да влезе в паралел с електроенергийната система на 20-и май. До 700 мегавата ще бъде максимумът на натоварването на ремонтирания блок, каза още Иван Йотов.

image

Снимката е от интернет-сайта на правителството. Ама какви хубави чехлички си е барнал шейха? А?

Нито потреблението на електроенергия в страната се е повишило, нито търсенето и от съседите е нарастнало, нито цената и се е повишила. Ъ-ъ - точно обратното! Единствената причина за натоварването на АЕЦ-а над заявените и разумно оправдани нива е кражбАта. кражбАта! И пак кражбАта! Борисов много ги разбира тези нещица?

А за това как се краде напоследък от търговията с ток, от АЕЦ-а, ви разказах съвсем наскоро, в два последователни материала. На който му е интересно може да се запознае с тях:

Последното престъпление на шефа на АЕЦ-а разкрива още по-голямо на партийно-енерГЕПИйната мафия.

и

АЕЦ-а влезе в обяснителен режим и ... вонята се разнесе.

Следователно, това че най-големият производител на най-евтината електроенергия ще произвежда и реализира повече продукция по никакъв начин няма да ни се отрази благоприятно на всички нас. Далаверката ще е единствено и само за малката, но сплотена, организирана престъпна група владееща територията България. Тъпчеща, гонеща и унищожаваща всичко което още смее да шава на тази територия.

image

Димитър Ангелов - любимият на Борисов директор на АЕЦ-а (и в предния и в този мандат, макар и отдавна пенсионер) и племенник на комунистическия премиер Гриша Филипов.

Какво следва?
Следва същото, както и със злоупотребата при използването на държавния хеликоптер, за разходка до Разград, за рязане на лентички, олигофренясване и последващи обяснения (ама как го обича и умее Баце това???), за това кой осигурявал милиардите и кой гризка дръвцето.

В понеделник (25/05/2015г.) вече имаме ново повишаване на мощноста:

image

По всяка вероятност мощноста на 5-ти блок ще продължава да се повишава.

Георги Котев


Тагове:   Бойко Борисов,   Катар,   шейх,


Гласувай:
12



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842549
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031