Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2015 10:39 - Благодарим ти, другарю Гамизов, за нашето щастливо детство!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3550 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 16.05.2015 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По този начин са били длъжни и действително са се обръщали подрастващите поколения в Съветския съюз, към "бащата на народите", първият партиен и държавен вожд на СССР Йосиф Весарионович Джугашвили - Сталин. В наши дни той е неизменен член на всички световни класации за ТОП 5 на най-злите личности, за цялата история на човечеството.
В родната действителност един болен мозък от години се опитва да го наподоби, но му липсват маса качества и обективни обстоятелства. И слава на Господ!
Попаднах на името му, докато през последните дни упорито прелиствах стотиците страници от пропускателните тефтери в сградата на наскоро фалиралата КТБ. Интересът ми към тефтерите беше продиктуван единствено и само от импулса да открия онети представители на енерГЕПИйната мафия, които са били близки с шефа на банката. Но попаднах на името Му! После срещнах името и негови фотографии в изданията на олигарха Иво Прокопиев. Продължих да прелиствам тефтерите на КТБ и пак попаднах на него.
Тогава реших да посетя Фейсбук-профила му и да видя, как "енергийният експерт" обяснява, в собствен стил, фактите. И ето на какво попаднах:

image


А ето и на находките от прословутите тефтери, на които попаднах:

image

Датата под името му означава, че той е бил последният посетител в сградата, и лично при г-н Василев, предния ден - 22-ри август 2013-та г.
Някои от вас ще кажат, че името не съответства? И това е наистина така, но и не съвсем. Бих ви препоръчал да си направите следния кратък експеримент в търсачката Google. Напишете в нея словосъчетанието "Стефан Гънизов" и вижте какво ще ви излезе. Световната търсачка отчита грешката на служителя на портала, в сградата на КТБ и дава верният отговор. И кой ли ще е този важен персон, който ще се движи с охрана, ще бъде приеман от банкер №1 на България и най-добрата търсачка в света няма да знае нищо за него???
И още:

image

И пак е с охрана, и пак е последен, в края на работния ден, и пак при г-н Василев, а не както словоблудства във Фейса - в ТВ7.

image

Последният запис на който попаднах е от 28-ми януари 2014-та г. Фамилията пак е сгрешена, но постоянните атрибути присъстват неизменно - охраната, г-н Василев и краят на работния ден.

Сега можете пак да се върнете на постинга в профила му във Фейсбук, в началото на настоящата статия и пак, много внимателно, да го прочетете.

На мен това писание ми прилича на произлязло от под ръката на дълбоко, душевно болен човек? Хем отрича доказуемите факти, че се е срещал с "мустака", хем, ако случайно някой си направи труда да открие доказателствата, съчинява световна конспирация, с риск за собствения си живот, за да оправдае пъклените си деяния. На практика този персон върши неща, които са на 180° на обратно, на приказките му. Вече имах възможноста да ви запозная с ролята ме в това, как
Стефан Гамизов засекрети всички престъпления в енерГЕПИката.

В поста си във ФБ заявява, че се е "борил" с риск за живота си да не се финансира проекта АЕЦ "Белене", но не предоставя никакви безспорни доказателства, освен, че "борбата" е била много тайна!!! В същото време редовно посещана телевизията на новият си патрон - па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов и не престава да рИве, че търси пари за удължаване на кражбАта от АЕЦ "Козлодуй", през схемата наречена от тях "модернизация" на блокове 5 и 6. Доказателство, под форма на видео, за това ще откриете в статията
Стефан Гамизов засекрети всички престъпления в енерГЕПИката.

На мен не ми е жал и грам за този болен мозък. Истински ми е жал за стотиците лапни-шарановци, дето го слушат, четат и Му вЕрват.

И накрая, за подобряване на настроението. Ето и най-интересната находка, на която попаднах в тефтерите с посетителите в КТБ, но за която, до сега, нито една БГ "медиа" не е отронила и една буква:

image

Сега и този ако започне да се оправдава с постинги по социалните мрежи, като родния Сталин, ще настане едно световно мазало. Не ли?

Георги Котев



Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Хайде, хайде, посмали, Манго!
17.05.2015 06:14
Гамизов е никой и нищо, от него нищо не зависи.
цитирай
2. gikotev - Re: Хайде, хайде, посмали, Манго!
17.05.2015 08:03
Айше, ти си добра да раждаш деца, но не и да мислиш!!!??? Нека не си бъркаме в занаятите! А? Не, че ти ще разбереш, но за другите читатели ще дам един пример.

Олигарха Иво Прокопиев е най-скъпо спонсорирание медиен играч от страна на фондация "Америка за България" - повече от 6 000 000 (шест милиона) лева, до сега. Прокопиев е близка дружка с прецедента Плевнелиев и даже влияе при конструирането на някои правителства, най-вече служебни, защото те са дело на другарчето му (до сега Плевнелиев е конструирал цели два служебни кабинета - без прецедент в новата история на България). Прокопиев е непримирим, да не кажа смъртен, враг с Гамизов, но напоследък олигарха е силно притеснен от влиянието и ролята на твоето "нищо и никой" в родната енерГЕПИка. Това особено силно си личи от публикуваната наскоро статия във в-к "Капитал" ( Реформи по Илф и Петров / Кой пише правилата в енергетиката):

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentari/2015/04/23/2518969_reformi_po_ilf_i_petrov/

Така че, Айше, раждай си децата и не си пъхай носа в неща дето не са ти по умА !

Ти едва ли знаеш кои са Илф и Петров (от статията на "Капитал"), но понеже не съм злонамерен, като теб, ще ти кажа, че това са двама съветски/руски писатели, известни с романите си "Дванадесетте стола" и "Златния телец", а също така и любимият ми пътепис "Едноетажна Америка".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836267
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031