Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2015 13:09 - Държавна сигурност обяви приоритетите си в енерГЕПИката.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1805 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това се случи тази сутрин по Българско национално радио (БНР), чрез нарочно интервю на щатния офицер от ДС Таско Ерменков, в качеството му на "депутат от БСП и член на временната комисия за проверка състоянието на енергетиката". Така става ясно, защо същата престъпна групировка, наречена "комисия" засекрети на практика на 100% дейноста си в парламента (виж в Как принудих депутати да скрият стенограмите от престъпните си седянки???). За да трябва после офицер Ерменков да ни "осветява"???
Оригинала на интервюто на офицер Ерменков от сайта на БНР ТУК.

image

Няма да се спирам на дългите словоблудствени тиради на офицерчето, а само ще ви преведа истинското послание на Държавна сигурност до всички нас. То се съдържа в цитата:

"
По това отношение – от производство до пренос и разпределение – трябва да се поемат отговорности за това, което се е случило. Иначе ще удавим последния, който в момента се опитваме да ни спасява, чрез цените, а именно – потребителят. Когато няма потребител, няма да има нужда въобще от продукция."

Ако това, което твърди офицерчето е вЕрно, то то не трябваше да дава интервюта, а да лъска пода в коридорите на Централния софийски затвор!!! Защо ли? Защо?

Припомняме негови маневри, за източване на енерГЕПИката от месец януари т.г., в Народното събрание (за по-добър прочит кликнете върху снимката на стенограмата с мишката):

image

Та от тази стенограмка става пределно ясно, че офицер Ерменков притиска министър Теменужка, да прокара схема за източването на близо 2 000 000 000 (милиарда) лева под предлог - "удължаване" живота на блокове 5 и 6 в АЕЦ "Козлодуй". По-нататък в същата стенограма (ТУК) министър Теменужка декларира, че 190 000 000 (сто и деветдесет милиона) лева вече са "усвоени", но усилията за още и още ще бъдат продължени.

image

Що се отнася до правилния прочит от сутрешната изява на Ерменков по БНР, по отношение на грижата за спасяване на потребителя "
Когато няма потребител, няма да има нужда въобще от продукция" трябва да разбирате, че ДС декларира ускорение на курса по изтребление или прогонване на потребителя от територията България. Това става пределно ясно от подготвителните дейности на партийно-енерГЕПИйната мафия (всички до един под контрола на ДС) от години да бележи рекорд след рекорд в износа на електроенергия, паралелно с рекордите по стопяване на народонаселението и неговите доходи.

image

Офицер Ерменков никога и по никакъв повод "не се е доближавал или узнавал" каквото и да било по въпроса с производството и износ не електроенергия от България за съседите????
Ледено-студената статистика съпоставена с брътвежите на ДС офицера оформят картинката - в България ще останат само роби, които ще произвеждат ток, който скоро ще започне да се изнася до 99,9% от общото производство, а печалбата ще се прибира от шепа "богове".

Моята работа беше само да ви преведа посланието. Ваша работа си е да решавате, какво ще правите от тук на сетне???

Георги Котев


Тагове:   БНР,   ДС,   Таско Ерменков,


Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9886765
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930