Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2015 11:32 - Как принудих депутати да скрият стенограмите от престъпните си седянки???
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2349 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Временната парламентарна комисия, за проверка и оценка на състоянието на енергетиката ... под председателството на па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов е провеле до сега осем заседания, от които шест (75% от всички) при закрити врати. Но първите ДВЕ бяха открити и стенограмите/протоколите от седянките бяха достъпни на интернет страницата на Народното събрание. ВЕЧЕ НЕ СА!!! Те все още фигурират на сървърите на НС, но линковете към тях са скрити/премахнати и единствения пряк достъп до съдържанието им минава през блога ми.

Седянка №1 (ТУК):

image

В пространството между двете червени стрелки (поставени тук от мен) до скоро имаше линк към стенограмата/протокола от заседанието, НО ВЕЧЕ НЕ!!!

Седянка №2 (ТУК):

image

Независимо от усилията по премахване на следите от престъпленията извършвани на тези седянки достъпът до съдържанието на разговорите все още е достъпно, но единствено и само през двете статии в този блог:

Седянка №1:
Депутати: Не е нормално робите да не си плащат тока за електрическия стол?

Седянка №2:
Новата цена на тока ще ви радва, като песен ... па(т)ри(оти)чна песен.

КА СЕ СТИГНА ДО ТОВА ИСТОРИЧЕСКО РАЗКРИТИЕ??????

А то стана възможно благодарение на Седянка №3:

image

За да се провери дали наистина на предното заседание (Седянка №2) е гласувано решение следващото да е закрито трябваше да да проверя стенограмата/протокола, НО линка към нея/него вече бяха премахнати!!!!
Нали се досещате, че ако линковете никога не ги е имало то и аз не бих имал (и все още имам) достъп до протоколите, и не бих бил в състояние да напиша и ви покажа горните две статии???

И понеже досъпа до съдържанието на Седянка №2 все още не е прекратен на 100% (вижте
Новата цена на тока ще ви радва, като песен ... па(т)ри(оти)чна песен.) можете лично да се убедите, че на нея не е гласувано решение следващата седянка да е закрита!!!!

Излиза, че тази групичка най-нагло препикава правилника за дейноста на образованието, което са сформирали, за да продължават да ни тормозят, правилника за дейноста на НС, който е със статут на закон, и каквото още се сетите. Ей така, за да подчертаят нашата нищожественост и своята недосегаема величественост.

Остава само още веднъж да ви припомня състава на тази престъпна групичка:

image

Към нея трябва да прибавим и "великият енергиен експерт" Стефан Гамизов - главен съветник на па(т)ри(оти)чния лидер и председател на тази групировка Валери Симеонов.

На практика тази групировка прави точно обратното, на всички 100%, на това за което са избрани и назначени в тази комисия, за сметка на робите, които тероризират!!!

Георги Котев



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841636
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031