Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2015 14:39 - рИформа на енерГЕПИката = мощна доза МУ-ХЪЛ!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2051 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.04.2015 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
До големите ми уши достигна слух, че т.нар. "парламент" вече е спуснал новият състав на енергийния  и воден регулатор (до скоро - ДКЕВР, сега КЕВР). По утвърдена традиция робовладелческата класа разиграва сценка на скандал, за да отвлече вниманието на робите от бетонирането на статуквото и задълбочаване на енергийното робство.
Главна роля днес е била отредена на палячото Мики Маус - лидер на БКП-преименувани, да разпространи списъка с новите щастливци (съобщава агенци ПИК). Ето ги и щастливците:

image

Избраните са оградени с черни кръгчета. Мики Маус е имитирал "сърдитост", понеже от техните предложения е гласувано само едно - някой си Кочов. Но дали това е така???

Ами първите две "дами", в самото начало на списъка??? И двете са бивши председатели на същата комисия!!! И двете са ни ... обгрижвали по времето на управлението на кабинета Орешарски, избран с мандата на БКП-преименувани!!! За каво тогава рИве Мики Маус??? Ами за това - да си мислите, че се случва нещо по-различно, а на практика - нищо ново.

Върха на мухлясалата рИформаторска инжекция на енерГЕПИката е новия 70 годишен (!!!) председател Ив. Ив. от БКП-десни. (По-подробно за туй можете да научите от
ГласЯт достойно мекателО за регулатор №1 в енерГЕПИката!)

Това недоразумение вече започна да разпространява заразата на гибелта, предлагайки:

За потреблението до 300 квтч да не се вдига цената на тока, предлага кандидатът за шеф на КЕВР (видео)

Това означава нова, смъртоносна атака срещу едва дишащия бизнес. И до сега у нас бизнеса плаща повече за единица електроенергия по-скъпо отколкото битовите абонати. Точно обратното практикуват водещите световни икономики, и в частност икономика №1 в света - тази на САЩ. Детайлна разбивка на цените за различните сектори и региони в САЩ, за последните 4 години, а също така и прогнозата за следващите 2 години, можете да видите ТУК.

image

НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ НЕПРАВИЛНО!!! Аз не апелирам за поскъпване на тока за бита и поевтиняване на този за икономиката. Моят апел за стопиране на разграбването на сектор енерГЕПИка, така ще се постигне съотношение на цените, които ще задоволяват къкто бита (всички нас), така и ще превърнат икономиката ни конкурентноспособна и печелевша.

Само че не така мисли туй от снимката, както и кукловодите му, и всичкото партийно-енергийна вафия.

Честит ви/ни нов енерГЕПИчен мухъл!!!

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883506
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930