Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2015 10:19 - Извънредната парламентарна па(т)ри(оти)чна комисия по енерГЕПИка стана частна?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2771 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.03.2015 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече трети път ще ви разказвам за дейноста на нарочната комисия за (уж) разследване на батака в сектор енерГЕПИка, под ръководството на па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов. Тя беше създадена на 19-ти февруари, а вчера се е състояло нейното трето заседание, НО то е било ... секретно!!! Или частно??? Или за частно ползване??? Със сигурност, обаче, няма нищо общо с подобряване на нашия стандарт на живот и повишаване на доверието ни в политико-енергийната мафия, тероризираща населението на територията България.

image

Първо - да си припомним състава на формированието.

Оригинала на анонса за вчерашното, тайно заседание е ТУК, но както винаги, заснето от мен, за да ви го покажа 1:1

image

Нищо особено? Ще бъдат изслушвани някалко високо платени (с пари от нашите данъци !!!) чиновника, по предварително подготвени въпроси единствено и само от председателя на формированието - па(т)ри(оти)чното Симеонов!!!! И защо ние нямаме право да знаем въпросите и техните отговори? Отговора, според мен се крие в стенограмите на предните две, открити седянки на същото формирование, които ще ви припомня пак, малко по-надолу.

Но преди това е хубаво да се обърне внимание на реда и законноста на свикването на засекретената спявка. Видно от горния анонс решение за това е взето от цялата комисия на 18-ти март. Малката подробност е, че на въпросната дата групичката не е имала спявка!!!! Или поне липсва протокол от такава:

image

Кой, как и защо е свикал тайната седянка оставам на вашето въображение.

Първото заседание на тази групичка -
Депутати: Не е нормално робите да не си плащат тока за електрическия стол?

На него
па(т)ри(оти)чното еднолично и без нито едно възражение заклейми АЕЦ-а, че продава продукцията си (електроенергията) на по-ниски цени, отколкото и струва самото производство!!!! НЕ възложи събиране на данни, факти и документи, анализ, дискуси и изготвяне на изводи и заключениа, а рече и отсече!

Второто
заседание на тази групичка - Новата цена на тока ще ви радва, като песен ... па(т)ри(оти)чна песен.

Първо - стана кристално ясно, че АЕЦ-а продава на НЕК, на т.нар. ниски цени (37,41 лв/МВт.ч) едва под 10% от цялата си годишна продукция!!! Останалите над 90 процента се продават много над себестойноста на продукцията, а разликата отива в правилните джобове.
Само дето па(т)ри(оти)чното Симеонов и компания не желаят ние да узнаем за това???

Второ - същото
па(т)ри(оти)чно заяви, че НЕК нямала право да продава електроенергия на съседните страни!!!! Това, естествено, се оказа 100% лъжа!

Сега сещате ли се защо третата седянка вече е секретна?


ЛЮБОПИТНА ПОДРОБНОСТ! Групичкана на
па(т)ри(оти)чното е временна, а паралелно с нея си има постоянно действаща парламентарна комисия по енерГЕПИка, под председателството на Делян Добрев. Нейното последно заседание е било на 19-ти февруари, в деня на сформирането на групичката на Симеонов. От тогава до сега Добревата групичка няма нито едно заседание!!! Едва ли, обаче, пропускат да си вземат надбавките към заплатите, за участието си в нея???

Вместо да работи Делянчо обикаля по медиите и анонсира саморазправа с ядрената мафия, която, обаче, май не е съвсем съгласна с директивите, спуснати му от Баце и компания?
Ало, ядрената мафия, дърпат ви килимчето! Усещате ли?

Ще продължавам да следя с неотслабващ интерес народо-полезната дейност на народните любимци.

Георги Котев



Гласувай:
2



1. bashtata - ВАК за ПОСЕР в България
26.03.2015 12:43
Ако комисията е за Посирането в България не трябва да е временна и ще се казва ПАК за ПОСЕР, защото ПОСИРАНЕТО не е временно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834238
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031