Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 10:29 - Ядреният Франкенщайн.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4980 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Като се започне от АЕЦ "Козлодуй" и се стигне да американския национален ядрен регулатор (Nuclear Regulatory Commission = Комисия за ядрено регулиране) всичкото ядрен мафиот, на всякъде по цялото земно кълбо лъжат малки и големи - ядрения реактор е сърцето на всяка АЕЦ (всяка АЕЦ се състои от един или повече ядрено-енергийни блока, а всеки блок има един ядрен реактор). Няма не искам - няма недей! Реактора е сърце!

image

Така родната АЕЦ облъчва мозъците на децата.

image

А така "облъчва с истина" гражданите на стараната на (не)ограничените възможности ядрено-мафиотски клан №1 в света - Съединените Атомни Щати.

Аз от години знам, че това не е вярно и не веднъж и два пъти съм споменавал този факт тук. Нека разгледаме човешкото сърце:

image

Всяко дете знае, че човешкото сърце не е нищо повече от една най-обикновена помпа, а вените и артериите - тръбопроводите по които тече изтласкваната от помпата течност - кръвта.

А какво представлява ядрения реактор? Нарочно съм подбрал екземпляр, който да съответства на двата сега действащи в АЕЦ "Козлодуй" реактори, от типа ВВЕР-1000 (водо-водни енергийни реактори осигуряващи 1000 МВт електрическа мощност на изхода на електрогенератора - друг "орган" от тялото на АЕЦ-а):

image

Реактора няма нищо общо с помпата. Около него (не на настоящото изображение) има помпи, които играят ролята на сърцето на АЕЦ-а, изтласкващи загрятата в реактора течност (най-често вода) към другите "органи" на тялото на АЕЦ-а. Какво е тогава реактора?
Реактора е СТОМАХА на тялото АЕЦ!!! В най-долната чайст на горния чертеж (под №7) е показана храната, с която се захранва този стомах - това е ядреното гориво. По същия начин, по който ние запълваме нашите собствени стомаси с храна, която освобождава енергия, за да ни поддържа живи и здрави. Елементарно, Уотсън!

Защо тогава ядрената мафия (ЯМ), по цялото земно кълбо, ежеминутно и ежесекундно повтаря - реактора е сърце, реактора е сърце, реактора е сърце ... ЗАЩО? Защо ли? Защо?

Ето този въпрос дълго време ме занимаваше, но вече открих отоговора му и бързам да го споделя с вас. Всичко е много просто! Ако ЯМ нарече реактора с истинското му име - СТОМАХ, то автоматично възниква въпроса - а какво правим с @кото, когато храната в този стомах изчерпи своя енергиен потенциал и трябва да се смени с нова храна??? Какво правим с
@кото??? Какво? Какво ли? Какво?

Ами нищо! Постиламе го по повърхноста или под водите на цялото земно кълбо и продължаваме да лъжем робите, че това е най-хубавото, най-чистото и най-евтиното нещо, което някога им се е случвало по време на краткия им и безкрайно жалък живот. А-а! Така дейкства ЯМ.

А
@кото набира във вонята. Чувствате ли я вече? Усещате ли я? Още не? Всъщност я усещате, но ЯМ пак ви разсейва съмненията, криейки статистиките за жертвите на ароматното им @ко. Но не бързайте. Много скоро усещането ще стане нескриваемо. Много скоро!

Но нека си довършим темата с анатомията на ядрения Франкенщайн. По аналогия с размяната на сърцето и стомаха, по принципа на симитрията са подменени и други органи. Като например:

image

Тогава, в най-добрия случай ядрения Франкенщайн ще изглежда така:

image

Точно с този орган на своето тяло и мисли ЯМ? Бих могъл да продължа аналогията с подмяната на органите на чудовището. Но ще оставя това на силата и волята на собствената ви фантазия. Не се стискайте и ограничавайте!

Единственото, което мога да ви кажа за ваше утешение, ако това ще ви успокои е, че самата ЯМ, заедно с нас ще падне жертва на собственото си творение. Това е неизбежно.

Лъжата е най-основният и фундаментален критерий за проява на ЗЛО. Ето защо аз наричам ЯМ - най-голямото ЗЛО сътворявано някога от "хора" срещу всичко живо на планетата Земя.

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9870841
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930