Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 11:09 - От кого и как зависи качеството на ядреното гориво за АЕЦ "Козлодуй"? (+ любопитен коментар от главния герой)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3370 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 14.03.2015 10:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето на какво пре-любопитно съобщение попаднах вчера (11/03/2015г. = 4 г. от трагедията в АЕЦ "Фукушима-Даичи", Япония) на водещата интернет-страница на руската държавна корпорация Росатом: Специалисты АЭС «Козлодуй» высоко оценили продукцию ПАО «НЗХК»

"Специалисти от АЕЦ "Козлодуй" оцениха високо продукцията на "Новосибирския завод за химични концентрати" (НЗХК)"

ПАО - абревиатура, обозначаваща няква форма на акционерно дружество.
НЗХК - конспиративното прикритие на завода в който се произвежда ядреното гориво за родната АЕЦ и други обекти в Русия и извън нея.
В материала се говори за "спецеалисти" но не се споменава за никой друг освен един!!!

И понеже тази корпорация има обичая да се самоцензурира (да сваля вече публикувани съобщения) реших да си направя снимка за спомен:

image

НЗХК е посетен планово от специалисти от АЕЦ "Козлодуй".
Целта на пътуването ни е приемането на свежото ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй", ни сподели Иван Стоянов, главен експерт ядрено-горивен цикъл в АЕЦ "Козлодуй". За мен това не е първата подобна работа, аз идвам на завода вече седми път и винаги съм мнага радостен да работя заедно с колегите от НЗХК. Това е взаимноизгодно сътрудничество.


Първо - за протокола - познавам лично лицето Иван Стоянов и не мога да кажа ябсолютно нищо хубаво за него.

Второ - именно това СЕДЕМ КРАТНО посещение на завода производител на ядреното гориво ме провокира да ви занимая и запозная с персонажа в главната роля. Докато аз работех в АЕЦ-а (средата на 2008-ма г.) практиката беше следната - всяка година, за 1 или 2 седмици в НЗХК се командироваше по един контролиращ физик на ротационен принцип. Т.е. всяка година в това отговорно мероприятие е участвал различен човек, докато не се извъртят всичките над 10 контролиращи физици, и едва тогава пак някой може да повтори. А вчера научих, че за последните 8 години Ив. Ст. е посетил НЗХК безпрецедентните СЕДЕМ ПЪТИ!!!!!

Сега ще ви покажа титулната страница на протокола от неговото първо посещение на същия завод, през юли-август 2008-ма г.:

image

Обърнете внимание на състава на участниците в мероприятието! От българска страна е един пиклив (без извинение) контролиращ физик, който за първи път и съвсем сам посещава завода за производство на ядреното гориво. От руска страна са цели ЕДИНАДЕСЕТ човека от лъв на горе - директори, началници и ръководители!!!! Няма да подпише ли??? Няма да приеме ли???
Ключов момент!!! Този протокол е подписан точно ТРИ седмици, след като аз публично, чрез клип в YouTube, оповестих пред целия свят за престъпното експериментиране в АЕЦ "Козлодуй" с рециклирано ядрено гориво. Целта на този протокол и на още десетки документи, които лицето Ив. Ст. е подписвал от тогава е била да ме "опровергае", НО вече ОСЕМ години това не се случва и въобще няма никакъв шанс някога да се случи. Вместо това нашият "герой" се доказва пред босовете на ядрената мафия, че е "надеждно момче" за мръсни поръчки и получава пожизненото право единствено и само той да проверява качеството на производството на ядреното горио за родната АЕЦ!!!!

Трето - имате шанса да се запознаете с това лица, чрез собствените му фотографии в личния му профил във Facebook. Започваме ли?

image

Наздраве, с една от водещите марки белгийска бира, от Брюксел! Горния протокол е доказателство за първата задгранична командировка на Ив. Ст. въобще, но след отличното справяне със задачата (да замаже престъпление за милиарди) "парашута му се отваря" и той литва по целия свят. Наздрае!

image

Пак му е пресъхнало гърлото? Мого е вероятно тази снимка да е от борда на кораба "Радецки", на който Христо Ботев е водил хората си за освобождението на България. Каква ирония, а?

image

Наздраве! Най-вероятно тази снимка е от ресторант някъде в Русия.

image

Наздраве! Е, бира, бира, само бира ли? Време е за нещо по-силничко със салатка? Наздраве!

image

Между командировките малко в домашна обстановка. Тук бирата и ракията се сливат, но не обръщайте внимание на детайлите.

image

image

image

image

За дбре вършената работа още една наградка - круизче на руско корабче, по някоя от руските реки? Флага на пилона зад него е руски.

image

Не ви ли напомня на русалката на Ханс Кристият Андерсен?

image

На Червения площад, в центъра на Москва, пред Спаската порта на Кремъл. Не знам, кога е правена и качена тази снимка, но ако е от близките дни (съдейки по датировката на съобщението на Росатом, от началото на този разказ) е много вероятно да е от датата на убийството на руския опозиционер Борис Немцов. Той беше застрелян на около 150-200 метра от ляво на Спаската кула. Не изказвам подозрение, а само споделям асоциации. Все пак Ив. Ст. е доказано момче за всякакви поръчки. (В материала "
Любопитни факти около убийството на Борис Немцов." ви разказах за връзките на Немцов с руската енергийна мафия и с настоящия шеф на Росатом Кириенко.)

image

Пред главния вход на Болшой театър, в центъра на Москва. Само че той не ходи по подобни заведения. Време е за водка? Наздраве!

Сега вече знаете от кого зависи качеството на доставяното в АЕЦ "Козлодуй" ядрено гориво, но сигурно още се питате КАК зависи от него? Още ли не се сещате? А? Още ли?

Без да навлизам в подробности от биографията на това лице ще ви кажа само че прякора му е Компиро, защото е от самоковския край (в подножието на Боровец) и в началото на кариерата си в АЕЦ-а си докарваше допълнителни доходи от частна търговия с картофи. Завършил е радио-химия в град Ростов на Дон, Русия, но е привлечен в АЕЦ-а от пиян руснак, служител в нашата АЕЦ, който се е черпел в бар на Боровец, където Ив. Ст. е бил ... охрана. Женен, има две дъщери, но предполагам че е разведен, защото във Фейсбук профила му не видях нито едва снимка на съпругата му.

Още ли се чудите как от този зависи качеството на ядреното гориво? Разгледайте още веднъж снимките и може и да се сетите?

Георги Котев



Гласувай:
6



1. villasunrise - За лудница ли е Георги Котев?!!!
14.03.2015 10:21
Въобще нямах намерение да се занимавам с публикациите на психчно нестабилни хора като Котев, но понеже пак се е изказал неподготвен ще му поясня някои неща. Качил е снимки от личния ми живот и моите приятели, (не приличат много на енергийна мафия ,а), няма нищо лошо всички изглеждаме добре, за разлика от безумната му физиономия. Времето ти прекарано в Козлодуй изглежда е напразно,щом не различаваш р.Дунав, пояснявам ти-това е Щъркелово гнездо,да знаеш! Така, а сега за горивото. За твое сведение АЕЦ "Козлодуй" е на първо място сред всички централи експлоатиращи руско гориво, без отказ на касета за последните 10г- е това ако не е качество,то не знам кое е?! Сега за контрола в завода-не бях сам, за твое сведение имаше и КФ, но безумец като теб няма как да го знае. Зад тези мои посещения се крие огромна работа и 2 одита на качеството,въвеждане в действие на нов план за контрол на качеството на производство на горивото, работа по проекта нулев отказ на горивото-доказателство е безотказната му работа в АЕЦ Козлодуй и т.н В момента се обучават КФ-ите по този план и всеки път отива различен човек от тях,безумецо. Сега за това кой на кой се кланя. За разлика от теб аз съм роден на място ,където не се кланяме на никой,защото сме горди.Набий си го в тъпата глава, ако все още може да мислиш, а не само да лаеш! И нека някой те заведе на лекар, колкото по-скоро, толкова по-добре!!!
цитирай
2. gikotev - Re: За лудница ли е Георги Котев?!!!
14.03.2015 10:55
Компир, горди (хахахахахахааааааа....!!!!) компире! На теб, твоите кукловоди не ти ли заповядаха още преди повече от ЧЕТИРИ години да престанеш да коментираш тук и да ми обръщаш каквото и да било внимание??? А, горда птицо??? И колко здрав и умен трябва да си, че да се занимаваш с бръщолевенията на един "луд", какъвто според теб и тези които те притежават съм аз??????????
От всичките ми твърдения по твой адрес си намерил за нужно да опровергаеш единствено и само предположението ми (именно ПРЕД-ПО-ЛО0ЖЕ-НИ-Е-ТО ми, а не твърдението ми) за реката. И нищо друго? Значи приемаме останалото за вярно!
Що се касае да качеството на горивото, което ти приемаш!!! Нека ти напомня, горди компире, че на 26-ти април 2011-та г., високо-радиоактивния газ Ксенон-133 облъчи цели 17 човека от ремонтния персонал, на 5-ти блок. Причината за това беше твоят висок професионализъм, а по-точно минимум една (а е възможно да са и повече) разхерметизирана ядрено-горивна касета, от онези, които ти си контролирал и приемал. В документацията си в централата вие криете и лъжете за този случай, НО един от робовладелците ти (Сашо Николов) си призна!!!!Да, да, да!!! Призна си в интервю за американска медия. Аудио-записа е публикуван тук, на блога и можеш да си го потърсиш и му се насладиш. Точно месец и два дни след това негово признание (заедно с признанието, че шведския протокол от проверката на горивото, през септември 2008-ма е ГРЕ-ШЕН!!!) му се случи нещо много страшно.
Може би още не си изтрезнял от снощи и за това си толкова "смел и горд", но това не отменя задължението ти един ден да седнеш на подсъдимата скамейка и да отговаряш за всичките си проклети престъпления.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837393
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031