Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2015 13:13 - Ангела Меркел изобличи мутрата с шлифера в дебелашка лъжа! (допълнена)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2811 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 11.03.2015 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Утре (09/03/2015г.) канцлера на ФР Германия Ангела Меркел започва официална визита в страната на изгряващото слънце - Япония. По този повод нейното правителство пусна видео в интернет, в което тя разговаря с японски студент-химик, който в момента се учи в Берлин. По време на разговора им тя убеждава младия японец, че страната му трябва да се откаже от ядрената енергетика, както това е направила Германия, след трагедията в АЕЦ "Фукушима-Даичи", преди 4 години. (По-долу, след края на статията можете да видите оригиналното интервю, на немски език, а англоезичния преразказ можете да видите от кореспонденцията на японската инфо-агенция NHK ТУК.)

image

Преди по-малко от три месеца (на 19/12/2014г.), в предаването Панорама, на БНТ1, настоящия премиер на Р България
Бойко Борисов заяви, че канцлера на ФР Германия Ангела Меркел (много добре подготвена - според Борисов) го е предупредила, че ако страната ни не си изпълни задълженията по проекта "Южен поток" Русия може да ни откаже удължаването на ресурса на блок №5 в АЕЦ "Козлодуй"!!!!!!!!
Мутрата с шлифера, тъкмо се беше завърнал от Берлин и ни внушаваше необходимост от продължаване на престъпните практики у нас, замесвайки името на канцлера Меркел. Според него излиза, че европейският лидер №1 е ЗА продължаване
на (грабежа) експлоатацията на двата работещи блока в АЕЦ "Козлодуй" (в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС), а в същото време е ПРОТИВ икономика №3 в света (японската) да се занимава с рестартиране на собствената си ядрена индустрия???? Нещо не ми се връзва логиката!!! Мутра и логика? Къде ме търсиш, може би?
Няма документално (писмено, аудио или видео) потвърждение на твърденията на родната мутра!!!

Буквално минути след поредната му дебелашка лъжа, преди три месеца, целяща гигантски грабеж на всички нас, по схемата - удължаване на грабежа от АЕЦ "Козлодуй", ви предупредих за това в материала
Борисов излъга за позиция на канцлера на Германия Ангела Меркел.

Днес само привеждам поредното доказателство, че тогава съм бил прав.

image

Какъвто мат"риала, такъв и премиера му?

ДОПЪЛНЕНИЕ!
Меркел не измени на позицията си за отказ от използването на ядрена енергия и това беше един от малкото препъни камъни в разговорите и с японския премиер Шинзо Абе, както съобщава местната информационна агенция Асахи Шимбун в материала си

On nuclear energy, Abe and Merkel remain far apart

"По отношение на ядрената енергия Абе и Меркел остава далеч един от друг"

(А нашето премиер твърди, че снего си била близка, по същия въпрос? Ти да видиш!!!)

German Chancellor Angela Merkel agreed on a number of things during her talks with Prime Minister Shinzo Abe, but where the two leaders parted company was on the issue of nuclear energy.

Merkel explained her decision to cancel Germany"s dependence on nuclear power plants was a direct result of the Fukushima disaster in Japan four years ago.

Abe, on the other hand, was at pains to state that Japan must continue to rely on nuclear energy as a cheap and stable source of power.

Германският канцлер Ангела Меркел се споразумя за редица неща, по време на разговорите си с премиера Шинзо Абе, но това за което се разделиха двамата лидери беше по въпроса за ядрената енергия.

Меркел обясни решението си да отмени зависимостта на Германия на атомните електроцентрали като пряк резултат от бедствието във Фукушима в Япония преди четири години.

Абе, от друга страна, се е постарал да заяви, че Япония трябва да продължи да разчита на ядрената енергетика като евтин и стабилен източник на енергия.


Георги Котев






Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876079
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930