Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 13:35 - Любопитни факти около убийството на Борис Немцов.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3942 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Едва след убийството му научих, че той е бил ядрен физик, т.е. колега и това ме провокира да се поровя по-подробно в биографията му, и по-специално за връзките му с ядрено-енергийната мафия. Ето на какво се натъкнах.

image

Уикипедия:

Той е министър на горивата и енергетиката (24 април - 20 ноември 1997), първи заместник-председател (17 март 1997 - 28 април 1998) и заместник-председател (28 април - 28 август 1998) на правителството на Русия.

Това което пропуска да спомене българската страничка за Немцов, в електронната енциклопедия е, че министър-председател на Руската федерация, докато той е министър, е бил Сергей Кириенко. Сега Кириенко е Генерален директор на руския държавен концерн/гигант Росатом!!!! Сергей Кириенко поне веднъж ежегодно се отчита лично на Владимир Путин, за резултатите от дейноста на този стратегически военно-"мирен" отрасъл.
Енциклопедията продължава с още едно изречение, не особено важно, но свързващо Немцов и Кириенко:
От декември 1999 година заедно със Сергей Кириенко и Ирина Хакамада е начело на списъка на блок „Съюз на десните сили“. Избран е за член на Държавната Дума (горната палата) на Федералното събрание (парламента) на Руската федерация от 117-многомандатен Автозаводски избирателен район и неин заместник-председател.

След това пътищата им се разделят , но ...

Централния офис на ръководената от години от Сергей Кириенко държавна Росатом се намира в непосредствена близост до мястото на убийството!!! Практически лобното място на Немцов се намира почти точно по средата между офиса на Путин (Кремъл) и офиса на Кириенко (Росатом).

image

Резидавото кръгче отбелязва мястото на убийството.

Всички световни и родни медии ни проглушиха ушите, че нито един представител на настоящата власт не е отишъл на поклонението на Немцов (вчера) и, за гарнитура, даже замесиха няколко европейски политици, на които е попречено да участват на прощаването. На практика, обаче власта се отсрами с един вице-премиер в сегашния кабинет на Медведев е ... самият Сергей Кириенко.

Такива са фактите. Няма да правя изводиу освен, че ми идват на ум сюжети от криминални картини, в които почти неизменно криминалистите оглеждат присъстващите на дадено погребение, за да открият евентуалния му извършител.

В заключение трябва дебело да се подчертае, че Немцов е водил много висок стандарт на живот, за един недолюбван от режима човек.

Георги Котев



Гласувай:
8



1. bgman13 - цитат:"В заключение трябва ...
04.03.2015 14:52
цитат:"В заключение трябва дебело да се подчертае, че Немцов е водил много висок стандарт на живот, за един недолюбван от режима човек."

Наистина дебело трябва да се подчертае. А покрай него и някой други работи, дето постоянно се набиват на очи, широко са известни, а па не се забелязват ич от войнстващите пропагандатори на демокрацийката. Така например, трябва да се подчертае, че всички т.нар. противници на Путин са все богаташи. Разни милиардерчета бе. На всичко отгроре, те държат монополни частички от руската икономика. Преди да дойде Путин тези олигарси де факто управляваха. Е, и сега управляват, щом са толкова богати и щом думата им тежи. Ако Путин ги е низвергнал, това означава да са на каторга в Сибир, на лагер (концлагер) или нещо такова.
цитирай
2. gikotev - Още един любопитен факт!
04.03.2015 15:31
Вчера, в деня на поклонението, на интернет страницата на концерна Росатом имаше некратка статия-новина, за участието на Кириенко на поклонението пред тленните останки на Немцов. Днес този материал го НЯ-МА!!!! Някой ги посъветва ли? Какво стана???
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9867154
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930