Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 11:49 - Руското пиянство е продължително и ... ядрено опасно.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1781 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Две седмици след посрещането на Новата 2015-та година и една седмица след източно-православното Рождество Христово, както се празнува в Русия и други страни, ще ви покажа какво показват на първите си интернет страници руската държавна корпорация Росатом и дъщерната и компания Росенергоатом - оператор на всичките 33 ядрени блока в РФ.

Росатом:

image

В лилявия правоъгълник, за ваше удобство, съм заградил актуалните показатели на общия брой на работещите в момента ядрено-енергийни блока и тяхната сумарна натовареност. В долния десен ъгъл на моментната снимка се вижда часовника и календара на собствения ми компютър, за да се види, че сравнението се случва в един и същи момент.

Росенергоатом:

image

Какво виждаме в лилавия правоъгълник? По-голям брой работещи блокове и ... по-малка обща тяхна натовареност???? На кой да вярвате? На когото си искате! Но и това не е всичко. С червената стрелка, пак за ваше удобство, съм посочил общото количество на произведената електроенергия за текущата година. Но дали въпросното число отговаря на действителноста???? Категорично НЕ! Брояча продължава да си се върти, но от 1-ви януари 2014-та г., без да е нулиран и пуснат отново на 1-ви януари 2015-та. На какво тогава да вярваме???? На каквото си искате! Иначе, ако се разходите из интернет страниците им ще се забележите не едно и две хвалебствия, за преизпълнени планове по електро-производството за миналата 2014-та г. Сигурно пак така са ги постигали? Като са "забравяли" да нулират броячите или пък са ги засилвали, както едно време се говореше за съветските часовници, че били най-бързите в света.

Възниква въпрос? Ако руските ядрени "експерти" не са в състояние да се справят с толкова елементарни задачи, като поддържане на една интернет страница и своевременно информиране на потенциалните жертви, как да разберем, какво точно са ни приготвили, или как точно ще ни сготвят???

Ами то точно това е целта, уважаеми дами и господа! Ядрената мафия за това и съществува, за да ви държи в непрестанно и все по-засилващо се напрежение и страх. Тя не е възникнала, за да ви носи и дава по-добър живот, както ежесекундно ви облъчва от продажните "медии".

image

За ядрените подводници, бойни глави, хранилища на смъртоносен боклук и каквото се сетите още да не говорим. Там пиянството и мъглата са още по дълги и дълбоки.

Г. К.



Гласувай:
2



1. bashtata - И при нас има какво да се иска
15.01.2015 13:01
Около коледа и нова година голяма част от ИНТЕРНЕТ достъпните данни за радиационния гама фон в България направиха голяма пауза. Става дума за страницата на АЯР http://www.bnsa.bas.bg/bg/emergency/radgamma_background и ситемата Катрин http://www.bnsa.bas.bg/bg/emergency/radgamma_background/3atrin, но към 6.01.2015 се "събудиха" и вече ги виждаме веднъж в денонощието и без достъп до стари данни. Рекорд в това отношение е автоматизирания пункт: Гама-фон ИЯИЯЕ, измерване в Ядрена научно-експериментална и учебна база (ЯНЕУБ) http://www.bnsa.bas.bg/bg/emergency/radgamma_background/inrne
на който данните са "замръзнали" на 19.12.2014г и не са актуализирани досега.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840177
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031