Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2014 10:09 - Руският ядрен октопод в Северния ледовит океан плаши.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9471 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все по-често и все по-високо започна да се вдига завесата над сцената на театъра на руския клон на световната ядрена мафия и по-специално количествата и качеството на изхърлянията на смъртоносните им продукти в Северния ледовит океан. След десетилетия (от 1945-та г. насам) на безконтролен и абсолютно непрозрачен произвол през последните месеци и години си личи явно безпокойство. Най-последното признание идва от преди два дни, на страниците на водещата руска инфо-агенция ИТАР-ТАСС, на англоезичната и интернет платформа в материала:

Radioactive pollution remains one of worst problems in Russia’s Arctic - nature minister

The main factors are radioactive fallouts following nuclear weapons tests, the Chernobyl nuclear power plant disaster and radioactive waste brought to the Arctic by the Gulfstream current

Радиоактивното замърсяване остава един от най-големите проблеми в руската Арктика, заявява министъра на околната среда

Главните фактори са радиоактивните прахове изхвърлени при тестовете на ядрени оръжия, катастрофата на АЕЦ "Чернобил" и радиоактивния боклук доплавал до Арктика с помощта на течението Гълфстрийм


image

"СССР изхвърляше радиоактивни отпадъци в Карско море", спомня си той (министъра на околната среда Донской - бел. Г.К.). "На дъното на арктическите морета там лежат три ядрени подводници, както и други предмети (не щадете фантазията си - бел. Г.К.), съдържащи отработено ядрено гориво и радиоактивни отпадъци, като един ядрен реактор, пет отделения за ядрен реактор от подводници, 19 кораби с отпадъци на борда и 17 контейнера с радиоактивни отпадъци. "

image

Стрелката сочи към Карско море, за което говори министъра. Количествата на изхвърления боклук впечатлява, но в същото време ме кара да бъда повече от подозрителен, че това е всичко, което са надробили в попарата, която са завещали на хиляди бъдни поколения. И без свян продължават да дробят!

image

"Колкото е по-силен Росатом, толкова е по-силна Русия", гласи лозунга в дъното на плаката описващ "целите" на държавната корпорация.

"Анализът на получените данни показва, че наличието на радиоактивни вещества в областта на потъналите подводници не е по-висок от естествения фон на Баренцово море. Не са открити радиоактивни течове в морската водата от изследваните реакторите сега ", каза Донской.

Така завършва материала си ИТАР-ТАСС, а на нас ни остава да му вЕрваме на министър Донской.

Ако си мислите, че Северния ледовит океан е далеч от вас имайте предвид, че след изчерпване на възможностите там и на още много други места по цялата Зема ядрената мафия във всеки един момент ще почука и на вашата врата. Защото стотиците ядрени реактори тиктакащи в момента в света произвеждат вашето светло бъдеще - смърт.

Г. К.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9890626
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930