Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 10:29 - Как Трайчо Трайков ме назначи за доносник, клеветник и инструмент на власта?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9080 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди около седмица екс-министър Трайков и екс-депутата Емил Димитров (по-известен като Емо Фаса) бяха на гости в сутрешния блок на ченгесарската бТВ, за да ближат рани, по повод "страданията", които са претърпели от бившия им ментор Бойко Борисов, изпълнени от Филип Златанов, по-известен с знаковите си тефтери - вече "откраднати".

Цялото предаване:
Кои са неосветените герои в „тефтерчето Златанов"?

image

Около 20-тата минута от началото на разговора ставаме свидетели на следните реплики:

Антон Хекимян – Във музея ли да го сложат (тефтера на Златанов – бел. Г.К.)? Те, като „Записки по българските възстания” има да се четата, от поколения.

Трайчо Трайков – Не. Защото тук, освен това, на всичкото от горе точно както е в архивите на Държавна сигурност и на Щази (аналогичната на ДС служба в Източна Германия – бел. Г.К.). Тука се вижда и кой е доносника, кой е клеветника. Ето тука пише ... пише...

Антон Хекимян – Вие със Филип Златанов познавате ли се?

Трайчо Трайков – Пише хората ... хората на Стефан Гамизов, другите ... Въобще, изброени са си и доносниците, нали? И мисля, че по този начин тези тефтери трябва да се слажат някъде. Засегнатите да имат право да ги разглеждат и да си правят изводи. А освен това тук се вижда, че става въпрос за инструмент на властта.

На зрителите, обаче, нищо не е показано.
На следващия ден вестник ГЛАСОВЕ публикува:
Ето го тефтерчето на Златанов - в пълен блясък

От там става ясно, какво и кого точно е имал предвид любителя на катарските плажове:

image

Така се оказа, че аз съм доносник, клеветник и инструмент на власта. Същата тази власт от чието име Трайков харчеше милиони от данъците на българите, за ме "опровергава" в услуга на ядрената мафия.

image

Горното писмо е от канцелария "Приемна" на Министерски съвет, от януари 2011-та г., когато Трайков е министър и под чиято диктовка е написан последния абзац.

Именно заради въпросните харчове аз вече ПЕТА година съм безработен, защото в противен случай ще съучаствам в престъпленията на организираната престъпност, владееща територията България, чийто представител е и самият Трайков. А докато аз мизерувам, в буквалния смисъл на думата, "жертвата" не си губи времето, ето как:

image

image

Доколкото разбирам сега са го пуснали да ви рИформира, като ви бие с този стик по главите???

В този блог има десетки доказателства за престъпленията на това нищожество. Днешното писание е само едно утежняващо вината обстоятелство.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876565
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930