Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 11:09 - Какво крие в биографията си роден висш ядрен мафиот?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3198 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди около два месеца АЕЦ "Козлодуй" отпразнува 40 годишен юбилей. През септември 1974-та година ментора на сегашния премиер (Бойко Борисов) Тодор Живков реже лентичката за откриването на блок № 1. По този повод излиза и юбилейно, празнично издание на "Първа атомна", иначе периодична ведомствена брошура/списание. Желаещите да разгледат 28 страничната диплянка (във вформат PDF) могат да го сторят от ТУК. На тези 28 страници има изключително много лъжи и абсолютни глупости, но аз ще бъда щадящ към вас и ще ви обърна внимание на ключовата от тях. Тя се среща на стр. 12/28 и на практика представлява кратка биографична справка на един от най-високопоставените български ядрени мафиоти, който, по разбираеми причини, не е широко популярен.

image

Първото изречение го подчертах, за да ви обърна внимание на противоречието, което се съдържа в него с иначе истинската му биография.

Второто изречение подчертах, за да обърна внимание, че и аз съм завършил същия институт и специалност, но 18 години след него. За всеки случай, за да не бъда упрекнат от някого, че крия този факт.


А сега си спомнете, че миналата седмица публикувах тук
Пълен списък/състав на депутатите от 7-то Велико Народно събрание.. Причината за това беше именно неговата персона. Пак там ви обърнах внимание, че го правя (публикуването на списъка) заради депутата под № 208 в него.
Тук е важно да отбележим, че периода на действие на 7-то Велико Народно събрание обхваща интервала
от 10 юли 1990 до 2 октомври 1991 г.

А сега сравнете периода на действие на 7-то ВНС с периода на първото директорстване на Николов в АЕЦ "Козлодуй". Припокриват ли се? Възможно ли е да е изпълнявал и двете позиции? Е, решавайте си сами.
Ето и кратката му визитка, от сборника представящ всички представители във 7-то ВНС (за по-добро четене кликнете с мишката върху съответната снимка):

image

image

Тази книга е на разположение единствено в библиотеката на Народното събрание.

Излиза, че лицето Кирил Николов крие факта, че той е един от съ-авторите на съвременната Конституция на България??? И защо така??? Ти да видиш!
Тук няма да се спирам на ролята на тази Конституция за дереджето на което се намира страната и народа, близо четвърт век след нейното приемане и функциониране.
Вместо ще ви напомня един любопитен факт, за тези от вас, които са го пропуснали през годините. Той се съдържа в материала
„Баща” на конституцията е дал старта на далаверата с ядреното гориво, публикуван тук преди повече от 3 години, но все още актуален. Там документално е потвърдено водещото участие на Николов в най-голямото престъпление извършвано някога в АЕЦ-а, а може би и в цялата история на България. Но това него въобще не го притеснява. Нали сам си е направил конституция, която го защитава. А вас? Какво го интересувати вие него?

Толкова за реалноста в родната организирана престъпност, на най-високо ниво.

Накрая един бонус! В същото издание на АЕЦ-а има една уникална снимка, на един от слугите на ядрената мафия, на журналистическия фронт. Същото лице "прецени", че няма начин да съм най-честния човек на света, понеже никой не ме подкрепял в борбата ми срещу ядрената мафия, когато му гостувах в ефир преди повече от 2 години.

image

image

Е, и един компютърен "тапет", за да ви напомня за това, че ядрената мафия бди над вас.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9873836
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930