Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 10:59 - Стефан Гамизов е преминал на дрога от теменужки?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6395 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.11.2014 11:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Миналият петък (7-ми ноември) второто правителство под ръководството на Бойко Борисов положи клетва. Броени часове след това Гамизов публикува на Фейсбук страницана си защитна пледоария в одкрепа на новоназначената министърка на енергетиката Теменужка Петкова, бранейки я от Р. Овч.

image

Става ясно, че Гамизов припознава Теменужка Петкова, като съмишленичка срещу източването на пари от проекта АЕЦ "Белене". Това е поредното от милиардите доказателства, че те двамата са съучастници в една от гигантските съвременни манипулации от страна на организираната престъпност, владееща територията България, срещу населението и, че от един несъществуващ проект можеш да откраднеш повече, отколкото от негов аналот, НО действащ вече в продължение на 40 години, какъвто е АЕЦ "Козлодуй". А това е така, защото вие никъде няма да срещнете, чуете или видите пледоарии, както от страна на Гамизов, така и от страна на Теменужка, за откраднати поне 5 стотинки от действащата АЕЦ!!! Това е все едно тези двамцата, както и кукловодите им да твърдят, че от банка Бъдеще (никога не съществувала) са източени повече пари, отколкото от действалата до преди няколко месеца КТБ, поради което (заради фалита на банка Бъдеще) сега правителството ще тегли заем за милиарди? Не ли?
Но ако вие не се дасещате за действия от страна на Гамизов срещу грабежа от действащата АЕЦ "Козлодуй" аз ще ви напомня, че един единствен път такова действие, или поне негова пошла имитация, И-МА! За него става дума в коментарите под същия постинг на Гамизов, в профила му във Фейсбук. Но първо увертюрата към тази случка:

image

Лицето Гамизов първо намеква, че съм анархист, после ме обижда на "неповторим герой", и накрая недоумява, защо не съм се обърнал за помощ към него!!!
Като прочетох последното моментално си представих встъпителната сцена от класиката по Марио Пузо "Кръстникът", в която, в деня на сватбата на един от синовете си, Дон Вито Корлеоне (
местен мафиотски бос) приемаше в кабинета си гости, които го молеха за услуги, като се задължаваха в бъдеще да му се издължат, когато и както той пожелае. Така действат мафиотските структури. Така действа и лицето Гамизов? Иска да го моля? Доста нагло!?

Но диалога между виртуалните приятели във Фейсбук продължава:

image

Предаването, за което говори Гамизов не е едно, а са цели ТРИ, като в тях последователно участваме, по реда на излъчването им, аз, тогавашния директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов - Баничката (спряган за министър, минути преди да грейне звездата на Теменужка!!!) и най-накрая самият Гамизов. За огромно съжаление на всички вас и трите предавания са ... свалени от интернет страницата на Господарите на ефира!!!! И това се е случило при все, че в разговора с Валентин Николов той поема ангажимент да доведе разследването на поредната далавера с ядрено гориво до край и на екрана се появява популярния печат ОБЕЩАНО. Но този път господарите подмитат обещанието под килима? Защото така е поръчано?
Въпреки това, обаче, първият и третия от репортажите, а именно с моето и това на Гамизов са все още откриваеми в мрежата. Моето участие може да бъде видяно ако кликнете с мишката върху долната снимка, благодарение на приятел, който го е съхранил в YouTube.

image

А последвалото участи на Гамизов, в което той ме "поправя" го открих на сайта на НОВА ТВ и също може да се види след кликане с мишката върху долната фотография:

image

За тези, които си направят труда да изгледат и двата около 5 минутни клипа ще стане ясно, че аз сигнализирам за поредна гигантска далавера с ядрено гориво, броени дни след като съм получил макар и оскъдна информация за нея, от два независими източника, които коректно назовавам в разговора ми с репортера и доразвивам предполагаемите мащаби на престъплението, на базата на професионалния си опит и елементарния здрав разум. Последното - здравия разум - не ми позволява да предположа, че родната ядрена мафия е била до толкова кретенясала, че да държи в складовете си в свежо ядрено гориво в продължение на много (в последствие се оказват десетки) години без да го използва. Поне да действащите блокове (5 и 6), на които аз съм работил повече от 17 години такова нещо никога не се е случвало.
За разлика от мен "експерта"  Гамизов е знаел за тази далавера (неизвестно от кого и от къде, защото той ни спестява тези "подробности" в ефир, макар ние да се досещаме, че те са му подшушнати от Баничката) в продължение на години (поне от 2006-та до 2013-та), но мъжки е стискал зъби, като комунист на разпит??? Така Гамизов се "бори" с енергийната мафия, чийто изявен съучастник е самият той, от крилото на Баничката и кукловодите им.
Броени часова след изявленията на Баничката при господарите негов служител, физик, непосредствен отговорник за ядреното гориво на вече затворените блокове, публикува отворено писмо до него, в което разбива на пух и прах заучените реплики на Баничката и Гамизов. (Цялото писмо и моят коментар към него можете да видите на
Далаверата с ядреното гориво в Козлодуй се размирисва.)

Най-вероятно именно този факт е предизвикал и отказа на групировката около Баничката да продължава да се занимава с този неуспешен опит да ме дискредитират, спират финансирането към "господарите" и "забравят" за случая. Но "есперта" Гамизов преди броени дни се изпуска, с откровенното желание да ме омаскари. Хахахахахааааа... !!! Къде отиваш, може би?

На тези, които си направят труда да изгледат цялото интервю на "експерта" по НОВА ще препоръчам да обърнат внимание на самия край, в който "героят" заявява, че в нито една друга страна по света хората не протестират срещу сметките за ток, защото никъде другаде не съществувала енергийна мафия. Хахахахахааааа.... за поредното "откритие на експерта"!!! Буквално преди броени дни, преди още Гамизов да декларира страстта си към теменужките, ви запознах със случая, как
Уестингхаус реже ръце във Флорида, САЩ! Скоро и у нас?.

Защо "експерта" не знае за този и много други подобни случаи по света? Отговора е повече от елементарен. Защото той е зает да си прокарва далаверките в енергетиката, сменяйки дрогата, спорад каквато му я предложат сценаристите и режисьорите на безбройните му сапунки по медиите. В настоящия случай Гамизов е зает да получи гигантска поръчка, за поредната "модернизация" на действащите 5-ти и 6-ти блокове в АЕЦ "козлодуй". Същата тази "модернизация", за която съм писал тук много десетки пъти, която е заложена в
Програмните намерения на правителството да ви "оправи" енергетиката..

И този иска да се обръщам за помощ към него??? По-скоро бих пукнал, като куче на пътя, отколкото някога да го сторя!

Още по темата:
Балонът Стефан Гамизов.

Г. К.



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836919
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031