Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2014 10:29 - Лос Анджелис с ядрено бунище на 100 км от града, София - на 125.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2308 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А вие сигурно още се чудите, защо през последните години маса холивудски звезди предпочитат да снимат продукциите си у нас, отколкото в добрия стар Холивуд? Шегата на страна. Заглавието на статията е 100% вярно! Актуална история за лъжите на правителството на Съединените атомни щати към собствените си граждани, на които е обещавало реки от мед и масло, за да построи и експлоатира една АЕЦ, а сега, след като тя е затворена я превръща в ядрено гробище. В САЩ в момента работят/цъкат/произвеждат смърт точно 100 ядрени реактора!!!

image

"Сега ние сме ядрено бунище" - това буквално проплака онзи ден местното издание на калифорнийското градче Сан Клементи, което се намира в непосредствена близост до затворената АЕЦ "Сан Онофре", в едноименната си статия:


We Are Now A Nuclear Waste Dump

Живеещи в близост до ядрено сметище

Роджър Джонсън

Изненадка, изненадка, правителството няма да премахне ядрените отпадъци в края на краищата. Големите обещания, направени преди години, за да сключи сделката за допускане на АЕЦ "Сан Онофре" да бъде построен е гаранцията, че високи радиоактивни ядрени отпадъци ще бъдат премахнати, когато централата бъде затворена. Сега те се отмятат от обещанието си. Вместо за премахване на отпадъците, новият план е да се съхраняват токсичните отпадъци точно тук за неопределено време.

Voila .... Нашата област е вече ядрено бунище.

Забавно нещо е, малко хора дори знаят, че живеят близо до ядрено бунище. Някои дори смятат, че те са безопасни, защото реакторите вече не са действащи. Живеещи в близост до 2 000 тона уран и плутоний е безопасно ??? Като минат десетилетия, рисковете ще се умножават. В допълнение към злополуки и човешка грешка, винаги има опасност от голямо земетресение или цунами. Ето какво е причинило катастрофата във Фукушима. И сега Edison (компанията оператор на затворената АЕЦ - бел. Г.К.) се ограничава до избора на бъчви от по-евтини версии, които нямат вътрешен мониторинг (наблюдение), уязвими са за течове и пукнатини, и не може да бъдат поправени, когато те не изпускат. Нима някой сериозно вярва, че нито едно от тези неща няма да се случи преди правителството да премахне отпадъците през 2049 г.? Но правителството няма план, за да го премахнете. Единственият му план е да го задържим тук. Ако правителството не отстрани отпадъците от 2049 г. "Планът" призовава за правене на нищо и да го оставя тук за още един век. Част от плана е да се изчака за голяма катастрофа и след това да се разбере какво да се прави.

Съществува фактор във възможността за терористична атака. С такава привлекателна и уязвима мишена, и всичкия тероризъм по целия свят, няма кой да мисли че нищо няма да се случи през следващите 50 или 100 години? Някои казват, че един камион-бомба може да се освободи достатъчно радиация за да извади всички Camp Pendleton, голяма част от окръзите Ориндж и Сан Диего, и да направи пустош големи части от Южна Калифорния.

Националната академия на науките е притеснен за това. През 2006 г. тя издаде дълъг доклад за безопасността и сигурността на местата за съхранение на ядрени отпадъци, като този, който има най-San Onofre.

Това е само началото на сърцераздирателния материал. Всеки от вас, който иска да го прочете до край може да използва горе-посочения линка към нея, а в случай на трудности с английския  да ползва преводача на Google.

Ето как е разположен град Лос Анджелис спряма вече заплютото ядрено гробище:

image

Който от вас желае може да измери по същия начин разстоянието от АЕЦ "Козлодуй" до София, за да се убеди, че то възлиза на 125 километра. Нашия клон на ядрената мафия, за сега, не съобщава, къде ще се позиционира бъдещото ядрено гробище за произвежданата в ААЕЦ-а смърт сега, защото ... фабриката още цъка. Но когато спре ... питайте жителите на градчето Сан Клементе и Лос Анджелис, Калифорния.

image

Ел Ей в наши дни и нощи.

Апропо! Всички до един, за които вчера гласувахте ви обещаха увеличаване на смъртоносната продукция от АЕЦ "Козлодуй" и ще го изпълнят. Благодарение на вас самите!

Г. К.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874203
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930