Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2014 10:14 - Шефа на АЕЦ-а заплашва да стреля на месо!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1353 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако не му дадат да открадне вашите пари. Това, почти буквално се случва в национален (БН)радио ефир, в кратко (3:30 мин.) интервю от вчера (04/09/2014г.), по случай 40 годишния юбилей на АЕЦ "Козлодуй". Горещо ви препоръчвам да изслушате цялото кратко интервю от ТУК.
Специални благодарности, за пореден път, на Eurochicago.Com, за своевременното подаване на информацията.

image

Този път есенцията на заплахата на Генов към целия български народ е изведена в краткото съобщение, в сайта на БНР. Той иска (ако чуете записа ще се насладите и на невъздържаната му и заплашителна емоция) през следващите ТРИ години държавата да освободи управляваното от него предприятие от плащането на дивидента от печалбата в бюджета на страната.

Това лице явно не знае, че именно несъбираемоста на планираните постъпления в бюджета в момента клати държавата, заради спорове за многомилиардни външни заеми, които после не само ние/вие, но и вашите деца и внуци ще плащат.

Същото лице, в същото интервю твърди, че средствата за "удължаване живота на блокове 5 и 6" се "влагали по-най-добрия начин". Но така ли е това наистина?
Нека ви напомня, че такова "удължаване" вече се е случвало (в периода 1998-2008-ма години), но от него сега са останали само дългове от над 280 милиона лева (повече от 10 пъти!!! от искания от Генов дивидент, да му бъде опростен). Това показват безпристрастните числа от последния финансов отчет на АЕЦ-а, за 2013-та г.

image

Първоначално тези пари са били 1 милиард лева, без лихвите по тях (+ 300 милиона) и ако бяха използвани по същество, а не "усвоени" по методите на ядрената мафия сега блокове 5 и 6 щяха да имат гарантирана работоспособност до 2042-ра и 2046-та години, съответно.

Всички тези пари ние ги плащаме през сметките за ток, който пак ще ни го оскъпяват следващия месец, и данъците, за обслужване на многомилиардните заеми, за спасяване на ограбената НЕК.

По-подробно за това в
Шефа на АЕЦ-а по БНР: "Майната и на България - абсурдно е да не я крадем!".

След дългогодишните ми усилия по разобличаване на престъпната схема, за безкрайни "удължавания" на живота на действащите блокове даже френския, държавен енергиен гигант (активен съучастник в измамата) се видя принуден да прави промени в публикациите си, на собствения си интернет сайт, за да замъглява истината. Доказателството за това можете да видите в
Ядрената мафия се "поправи" след поредното ми разкритие..

Не напоследно място трябва да отбележим и зачестяването на крайно невъздържаните емоционални прояви на това лице. Само преди малко повече от месец едва не преби група журналисти с камери и микрофони, в центъра на София (и през собствените ми очи), когато го питаха за другото гигантско престъпление в което той съучаства - Уестингхаус-кия 7-ми блок.

image

През последните дни същото лице се прочу и с мераците си да се сдобие с депутатски имунитет (
Директора на АЕЦ "Козлодуй" май ще отърве депутатския имунитет?)

Не е маловажно да припомня, че според цитирания по-горе последен финансов отчет, за 2013-та г., ръководения от него борд на АЕЦ-а си е увеличил трудовите възнаграждения с цели 45% !!!, въпреки рязко влошените показатели на предприятието. Вижте в
Ръководството на АЕЦ-а с 45% ръст на заплатите при 73% срив на печалбата!.

Продължаваме да следим, до какви нови форми на крайни изстъпления ще стигне тази маша на организираната престъпност владееща държавата България.

Г. К.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9870683
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930